Следва

Цяло (л)ято от емоции в новото видео на PSS “Не го мисли”

The Parov Stelar Band ще донесат слънце през октомври

През октомври лятото още няма да е свършило. По какво съдим? Просто знаем, че...

Music преди 9 години

През октомври лятото още няма да е свършило. По какво съдим? Просто знаем, че на 4-ти октомври 2014г. “The Sun” ще огрее зала Арена Армеец и всички фенове на Parov Stelar Band. Новият сингъл на австрийската електро суинг формация – “The Sun”, както и „Catgroove“, „Booty Swing“, „Clap your hands“ и много други любими парчета, ще прозвучат специално за българската публика в София по покана на Event Zone.

Оригиналните Parov Stelar Band знаят как да се веселят и как да ни накарат да забравим, че лятото свършва. Всяко тяхно участие у нас ги зарежда с нови сили и настроение, което те ни връщат, карайки ни да се забавляваме искрено и заразително. Именно затова с удоволствие и нетърпение приемат отново да потанцуваме заедно на 4-ти октомври в 20.00 часа.

„The Sun” e най-новата клипирана песен на групата. Парчето достигна топ 5 в австийската класация на iTunes и е със специалното участие на вокала Graham Candy. С уникалния си глас новозеландецът създава саундтрак на лятото, който ще остави следи от слънце върху кожата ни.

Музиката на Parov Stelar съчетава в себе си фънк, джаз и суинг, умело комбинирана с електро звучене. В началото, Маркус Фюредер започва всичко като експеримент, който с времето набира все по-голяма популярност. Благродарение на Cleo Panther (вокал), Max The Sax (саксофон), Jerry di Monza (тромпет), Michael Wittner (бас), Willie Larsson Jr. (барабани) бандата има неподправен стил и уникално звучене, което всеки ще разпознае само с първия тон.

Билети за концерта на Parov Stelar Band в "Арена Армеец" може да намерите в мрежата на Eventim на цени от 50 лева.

More from View Sofia

More Music