Следва

Топли, топли: Четири рекламни кампании за есента - Ферагамо, Изабел Маран, Живанши, Майкъл Корс

Комбинезон 34 – Замечтано и ваканционно

Лятото е тук и, ако се опитаме да се абстрахираме от чудатите настроения на...

All fashion преди 9 години

Лятото е тук и, ако се опитаме да се абстрахираме от чудатите настроения на времето, понякога придружени от прекалено ентусиязиран дъжд, ваканционното ни настроение е съвсем оправдано. А щом ще си мечтаем, то нека да не си поставяме ограничения и мислено да завъртим земното кълбо. Пръстчето ни акустира точно на Френската Ривиера, затова на секундата впрягаме въображението и си сглобяваме един секси и супер тренди аутфит а ла лазурния бряг.

За целта перфектно ни служат едни къси бели шорти от деним със съблазнителна висока талия, които са абсолютен must have по всички тренд правила на сезона. Комбинираме го с ефирна копринена рокля с пробляскващи металик райета, която вкарваме в ролята на драпиран топ, и намятаме на гръб мек и супер комфортен суитчър в кремаво, закачливо завързан асиметрично при рамото.



А накъде без аксесоари, особено когато се намираме на френска територия? Обръщаме се към екстравагантната помощ на тъничкия змийски колан и широкополата красавица от нежен филц.

Черешката на средиземноморската ни визия е винтидж присъствието на геометричната кожена хубавица с етикет YSL.

Voila! Замечтаният ни лазурен аутфит е готов, остава само да размахаме вълшебната пръчка и да се сдобием с билети за Кан.. Ница... или пък Сен Тропе...



Бели дънкови шорти Levis ViewSofia Shop
Копринена рокля Vero Moda
ViewSofia Shop
Суитчър American Apparel
ViewSofia Shop
Колан със змийски принт La Bagagerie Paris
ViewSofia Shop
Широкопола шапка с пера, архив на стилиста
Чанта винтидж YSL, архив на стилиста


 

More from View Sofia

More All fashion