Следва

Този ясен обект на желанието: ТЕЗИ маратонки от Dior

Топли, топли: Четири рекламни кампании за есента - Ферагамо, Изабел Маран, Живанши, Майкъл Корс

Да се потрудят над есенната рекламна кампания креативният директор на...

All fashion преди 9 години

Salvatore Ferragamo есне-зима 2014/15

Да се потрудят над есенната рекламна кампания креативният директор на Salvatore Ferragamo Масимилиано Джорнети кани знаменитата фото-двойка Мерт Алас и Маркус Пигот.

Три модела греят в кадрите, разбира се, и трите от топвеличина - Мариякарла Босконо, Аманда Мърфи и Суви Копонен. Колекцията на Salvatore Ferragamo е представена на фона на необикновен, почти приказен пейзаж: ярко-сини цветове и виолетово небе. Красиви кадри, добра работа.



Isabel Marant, есен-зима 2014/15

Три години минаха, откакто Жизел Бюндхен се снима за последно за френската модна къща Isabel Marant. Бразилският супермодел отново е лице на марката сега, за есента на 2014-а, и следва да си признае, че обемните панталони в комбинация с ризи и гащеризони в маскировъчни цветове й стоят страхотно. Същото се отнася за роклята с графични черни "вълни" и огромното мъхнато сако.



Иначе Жизел сменя на "поста" Дария Вербови, несменяема от есента на 2012-а за Маран.





Givenchy, есен-зима 2014/15

Много харесваме тази видео кампания. Различна е, смешна е, звучи адски модерно. В есенната рекламна кампания на Givenchy, и конкретно във филмче-версията, моделите танцуват, извиват се, подскачат, екзалтират се. Танци от главната звезда на сериите, френската актриса Изабел Юпер, не се наблюдават, но пък останалите "главни заподозрени" са по места.

Да кажем, че не сме виждали "танцувални" рекламни кампании до момента, няма да е вярно. Още помним великолепната промоверсия на Албер Елбаз, и оттогава си мечтаем от Lanvin да я повторят.

Във видеото на Givenchy има различна енергия, различни участници и различна концепция, и затова го приемаме далеч от copy-paste възможната опасност, породена от близостта на идеите.



Michael Kors

Майкъл Корс определено няма намерение да открива топлата вода и използва за кампанията си същата формула, която вече сработи през пролетния сезон: Саймън Несман в двойка с Кармен Педару сменя Бенджамин Ейдем, всичко останало търпи само козметични промени.

Отново щастлива двойка приближава камерата, току що слязла от самолета. Вместо куфарите от пролетна кампания в ръцете на мъжа се намират едни такива сандъкоподобни чанти, и Саймън Несман се гуши в обятията на Кармен Педару, вместо стария младеж, Бенджамин Ейдем. За един сезон много неща са се променили в личния живот на героинята, затова и самолетът, вероятно, е по-голям отпреди.



За да сме честни, обаче, Ейдем изглеждаше по-добре поставен до мацката на Michael Kors: Несман, готин-готин, прилича в двойката от новата версия на голобрадо момче. Странно защо от фирмата са се решили на смяната, но сигурно си имат причина.


 

More All fashion