Dalmatian преустанови продажбата на билети. Евтините полети остават мираж.

Евтините полети между Загреб и София на авиокомпания Dalmatian, които трябваше да стартират на 30 юни, няма да бъдат осъществявани...

Евтините полети между Загреб и София на авиокомпания Dalmatian, които трябваше да стартират на 30 юни, няма да бъдат осъществявани. Хърватският нискотарифен превозвач прекратява своята дейност, още преди да е започнал да функционира, съобщава туристическа агенция eSKY.bg.

“С голямо съжаление Ви информираме, че Dalmatian взе решение да преустанови продажбата на самолетни билети, поради напускане на един от инвеститорите в компанията. Това събитие се отрази на способността ни да предоставяме адекватно обслужване на своите клиенти и за съжаление не очакваме проблемът да бъде разрешен в краткосрочен план“ – се казва в съобщение на сайта на превозвача.

От авиокомпанията обещават незабавно и пълно възстановяване на сумите по вече закупените самолетни билети и поднасят своите искрени извинения за причиненото неудобство.
Такa евтините директни връзки с Хърватска, за съжаление, остават мираж, коментират от eSKY.bg. В момента дестинацията е най-лесно достъпна с прекачване във Виена, но времетраенето и цените на полетите не са особено атрактивни.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.