Мода от червения килим - Escada

Escada е изумителна марка, което ние всички признаваме. Получава й се защото не прилича на нищо друго, защото материите...

Escada е изумителна марка, което ние всички признаваме. Получава й се защото не прилича на нищо друго, защото материите и кройките на дрехите й са супер качествени и защото гарантира индивидуалност.

През тази година няколко световно известни красиви жени се довериха на марката и се появиха на ексклузивни събития в различни точки на света, облечени безупречно стилно.
Най-популярното сопрано в света, невероятната Анна Нетребко бе с тоалет на Escada на големия гала концерт във Виена. Събитието се състоя на 27 юни, в двореца Шонбрюн, Виена, а партньори на Нетребко бяха Пласидо Доминго и Роландо Вилазон.
Кейт Уолш (ляво) от “Анатомията на Грей” избра червена копринена рокля без презрамки и тънък колан от колекцията Есен/Зима 2008. Тоалетът бе за благотворителния бал - Butterfly Ball, организиран от компанията Chrysalis, която помага на бездомните в САЩ да си намерят дом и работа.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.