Следва

Marc Jacobs - Колекция Есен-Зима 2008, '09

Мода от червения килим - Escada

Escada е изумителна марка, което ние всички признаваме. Получава й се защото не прилича на нищо друго, защото материите...

Fashion преди 15 години

Escada е изумителна марка, което ние всички признаваме. Получава й се защото не прилича на нищо друго, защото материите и кройките на дрехите й са супер качествени и защото гарантира индивидуалност.

През тази година няколко световно известни красиви жени се довериха на марката и се появиха на ексклузивни събития в различни точки на света, облечени безупречно стилно.




Най-популярното сопрано в света, невероятната Анна Нетребко бе с тоалет на Escada на големия гала концерт във Виена. Събитието се състоя на 27 юни, в двореца Шонбрюн, Виена, а партньори на Нетребко бяха Пласидо Доминго и Роландо Вилазон.




Кейт Уолш (ляво) от “Анатомията на Грей” избра червена копринена рокля без презрамки и тънък колан от колекцията Есен/Зима 2008. Тоалетът бе за благотворителния бал - Butterfly Ball, организиран от компанията Chrysalis, която помага на бездомните в САЩ да си намерят дом и работа. Балът се състоя на 31 май 2008г. в Лос Анджелис.

Кристи Търлингтън (дясно) също изглеждаше забележително във вечерна рокля на Escada на гала спектакъла на музея Метрополитън в Ню Йорк. Събитието се проведе през месец май 2008г., а звездата беше избрала рокля от копринена тафта в наситен червен цвят от колекцията Есен/Зима 08 на Escada.




Катрин Хейгъл изглеждаше забележително в рокля на Escada на 80-ата церемония по раздаването на наградите Оскар 2008. Актрисата бе част от церемонията и представи Оскар-а за Най добър грим. Главният дизайнер на Escada – Дамяно Биела – създаде специално тоалета за бляскавото участие в церемонията на звездата от филма „Анатомията на Грей”.

Актрисата Даян Крюгер избра черна вечерна рокля на Escada със златен колан за филмовия фестивал Берлинаре. На наградите през февруари тази година тя бе избрана за най-добра актриса, невероятният тоалет прикова всички погледи върху носителката на голямата награда.

More from View Sofia

More Fashion