Следва

Петъчна доза СЕКС: Горещо футболно лято в компанията на Кайл Бекерман

Обичта на известните: Дженифър Анистън и Джъстин Теру заедно на премиерата на "The Leftovers"

Двамата пристигнаха заедно на премиерата на новия сериал на HBO с участие на актьора „The Leftovers” в Ню Йорк, вплелили силно ръце и излъчващи особено очарование в компанията един на друг...

Други преди 9 години

Дженифър Анистън и годеникът й Джъстин Теру подновиха отново слуховете, че ще сключат брак, след последната си гръмка поява заедно. Двамата пристигнаха заедно на премиерата на новия сериал на HBO с участие на актьора „The Leftovers” в Ню Йорк, вплелили силно ръце и излъчващи особено очарование в компанията един на друг.

Фотографите и журналисти, които не бяха виждали двойката заедно на червения килим от септември 2013 г., а дори и извън него от април насам, най-сетне се успокоиха, че помежду им всичко е наред. Влюбените им погледи веднага бяха уловени, а въпросите към тях заваляха почти веднага.

42-годишният актьор беше запитан от телевизия „Екстра“ затова дали не го е страх да сключи брак с Джен, а той заяви съвсем категорично, че няма търпение за предстоящата си сватба с актрисата, но предпочита да запази подробностите около събитието в тайна.

Самата Дженифър пък изглеждаше брилянтно до него. В стилен черен тоалет, състоящ се от черна къса пола и риза, тя определено ни накара да завидим за външността, която има на 45. Както винаги с лъчезарна усмивка и в безупречна форма, тя излъчваше от километри самоувереност и сексапил.







Дженифър и Джъстин се запознаха на снимките на филма Wanderlust през май 2011. Двамата са сгодени от 2 години, но след като се наложи да отменят сватбата си, публичните им изяви са рядкост. Поради тази причина се появиха и слухове за тяхната раздяла. Актьорите обаче изглеждат по-влюбени от всякога.

More from View Sofia

More Други