Следва

Четиво в четвъртък: "Абсурдистан" от Гари Щейнгарт

Премиера на "Къде отиваш, пътнико?" на Ивинела Самуилова

На 26 юни от 18:30 часа в Книжен център "Greenwich" ще се състои премиерата на новата книгата на Ивинела Самуилова "Къде отиваш, пътнико?"

Books преди 9 години

На 26 юни от 18:30 часа в Книжен център "Greenwich" ще се състои  премиерата на новата книгата на Ивинела Самуилова "Къде отиваш, пътнико?"

Ивинела Самуилова е автор на романите „Животът може да е чудо”, „Ако животът не е чудо” и „Жената, която търсеше любовта”. И трите книги бързо се наредиха сред най-търсените заглавия на българския книжен пазар. По думите на читатели, книгите на Ивинела Самуилова са „завладяващи и провокиращи”, „жизнени, пробуждащи и мотивиращи”, „не робуват на клишета”, „действат като терапия”, „променят отношението към живота”, „зареждат, учат и вдъхновяват”.



В късната пролет на 2013 г. Ивинела Самуилова, поема по поклонническия път към Сантяго де Компостела в Испания. „Богословката с талантливо перо”, както я наричат, извървя пеша 320 км по маршрута, известен като "Камино" и стигна до Finis Terrae – мястото, смятано в древността за края на света.



В „Къде отиваш, пътнико?” Ади е поела предизвикателството да отиде още по-далеч. Открила, че както в любовта, така и в живота, човек сам създава бариерите, които му пречат да живее пълноценно, в новата история тя се оказва изправена пред най-голямото предизвикателство: да разбере какъв е смисълът да живеем, след като ще умрем.

More from View Sofia

More Books