Следва

EAU THERMALE AVENE стана козметичен продукт на годината за серията XeraCalm A.D

Момичетата знаят какво НЕ искат и го искат веднага! Anatomicals от PRETTYBOX

Знаеш, че сме сложни същества, така сме по природа сякаш. Изпълнени сме с колебания и въпросителни, трудно...

Hair преди 9 години

Знаеш, че сме сложни същества, така сме по природа сякаш. Изпълнени сме с колебания и въпросителни, трудно разпознаваме желанията си, когато са описани от някого другиго, настроенията ни са като лодка в чаша бурно шампанско.

Гардероб, пълен с дрехи, а не знаем какво да облечем, пробваме всички обувки в магазина под настоятелния поглед на продавача, но не купуваме и чифт. Хиляди, хиляди избора и нито едно ”Да!"

Затова пък със сигурност знаем какво е нашето Не – не искаме подпухналите ни клепачи да разказват истории за отминалата нощ, кожата ни да издава, че я храним щедро с луминисцентна офисна светлина, а тялото ни като цяло да се чуди дали ще преживее още един такъв ден. Ах, да, и със сигурност не искаме от кутийката с чудодейно мазило да ни гледа фотошоп съвършенство, до което, заставайки, винаги ще губим по точки, просто защото сме истински.

Започваме на чисто – освобождаваме място на полицата в банята и подреждаме: 

“Не още един тежък ден, моля”!, или гел маска убиец на подпухналите очи, и блещукащ гел бронзант с блясък за тяло, който пази тайната, че всъщност не остава време за фитнес.



Anatomicals Not Another Rough Day Хидратиращ Лосион за тяло, 200 мл
shop.prettyboxbeauty.com

Симпатичният британски бранд Anatomicals сякаш ни чете мислите и говори с нас съвсем директно. Всичко, което не искаме да се случва на лицето и тялото ни, е в цветните тубички с ефикасно съдържание. “Не още един тежък ден, моля”! e разкошен силно овлажняващ боди лосион с копринена текстура и ефирен аромат. С него можеш да се отплатиш на тялото си и заслужено да го поглезиш.


ANATOMICALS Puffy The Eyebag Slayer gel eye mask Гел маска убиец на подпухналите очи
shop.prettyboxbeauty.com

Още след първата среща тонизиращият и ревитализиращ ефект ще бъде на лицето ти с гел маската убиец на подпухнали очи.


TANatomicals Блещукащ отмиващ Гел Бронзант с блясък за тяло, 150 мл
shop.prettyboxbeauty.com

А великолепието за идеално настроение и блясък всеки път е отмиващ се бронзиращ гел за разкош. За разкошни момичета, каквито сме.

Опитай, в България можеш да ги намериш онлайн в сайта на Prettybox и от време на време да те изненадват от кутията с красиви неща на марката срещу абонамент от 24.99 лв. на месец.
 

More Hair