Следва

Мадона е пристрастена към селфитата

Арабският Harper's Bazaar облече Риана

Риана е от хората, за които можем да кажем, че рядко виждаме много облечени, затова ни се стори изключително интересна новата сесия на певицата за арабското издание на Harper's Bazaar...

People of art преди 9 години

Риана е от хората, за които можем да кажем, че рядко виждаме много облечени, затова ни се стори изключително интересна новата сесия на певицата за арабското издание на Harper's Bazaar.

На него барбадоската прелест е забулена от глава до пети, облечена в красиви бляскави тоалети в традиционния за Средния Изток стил и окичена с масивни бижута, за още по-екзотична визия.





Рири, която преди по-малко от месец си позволи да се появи на Модните награди на американските дизайнери в напълно прозрачна бляскава рокля, сътворена от 230 000 камъни Swarovski, под която се виждаше всеки детайл от тялото й, изглежда предизвикателно въпреки многото си дрехи. И с риск да се повторим, бихме казали, че голотата отдавна вече не е толкова секси. Вижте я само!










 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра