Следва

Галерия "Ракурси" представя изложбата "Младото изкуство като обект на желаине"

Mo’ Horizons с два концерта за българските си почитатели

Това лято всичко е музика. Благодарение на Summer Session Concerts, лятото е...

Music преди 9 години

Това лято всичко е музика. Благодарение на Summer Session Concerts, лятото е посветено на меломаните. Поредната изненада от организаторите Event Zone, са бандата Mo’ Horizons, които ще пристигнат у нас заедно с екзотичната вокалистка Denis M'Baye за два последователни концерта.

Първият им концерт ще бъде на 18 юли, петък в Свети Влас. Групата, известна със своето лаундж и бразилектро звучене, ще вдъхнови почитателите си на морето от сцената на “The Lounge Bar”.

На 19 юли, събота, Mo’ Horizons ще пренесат „bossa nova“ ритъм на просторната тераса на „ІІІ етаж” Bar&Dinner в София, специално за феновете си в столицата. Бандата ще е в пълен състав - Denis M'Baye, Ralf, Foh, Стоян Роянов.

Разпознаваемото звучене, на Ralf и Foh идва от усета им към съчетаване на bossa nova, funk, latino, soul, electro. Този нов стил е подписът на Mo’ Horizons върху световната музика. Когато преди 12 години двамата германци започват съвместния си проект не очакват, че страстта им към експериментиране ще придобие такава популярност. Днес те са сред най-известните изпълнители в Европа и света. „Yes Baby Yes“ и „Foto Viva“ са любими на клубните почитатели, но най-важното за Mo’ Horizons е живото изпълнение, защото именно там те откриват правилния път в и за музиката си. Групата има издадени пет албума с многобройни хитове като “Hit The Road Jack”, ‘’Ai Mi Morena’’, “Drum’n’Boogaloo’’. Те черпят вдъхновение и идеи от всички точки на света, а последният им албум „Mo’ Horizons and The Banana Soundsystem“ загатва и за сериозно влияние от Балканите. За това свидетелства и парчето с Varna Boogalo Crew „Който Пие Бира“, което през последните години е сред най-слушаните песни по баровете на българското Черноморие.



Билети за концерта в „The Lounge Bar“, Свети Влас може да закупите на място на цена от 20 лв.
facebook.com
theloungebar.eu

Билети за концерта в „ІІІ етаж" Bar&Dinner, София:
eventim.bg

More from View Sofia

More Music