Следва

Директно от PR-a: Художничка стана "Мис София"

Петъчна доза СЕКС: Горещо футболно лято в компанията на Кайл Бекерман

Дами и любителите на красиви, фини неща: Кайл Бекерман.

Други преди 9 години

Може да има само един Дейвид Бекъм, но бъдете сигурни, че има безброй други футболисти, които също заслужават вниманието ни!

Имаме избор от около 900 състезатели от 32 страни, на които ще можем да се наслаждаваме още поне половин месец в Бразилия, където се провежда най-грандиозното спортно събитие Световното първенство по футбол.

Мондиалът все повече ни държи под напрежение, а нетърпението ни да видим коя от страните, класирали се за осминафинали, ще вдигне купата на победата нараства с всеки изминал ден. Ние традиционно, както всеки петък правим, ще дадем и днес медал за отличие на най-горещия футболист, който сме мернали да тича по зеления терен тези дни.

И тъй като стартирахме футболната си селекция с Есекиел 'Почо' Лавеци, после се върнахме на Стария континент, за да помечтаем за французина Оливър Гироуд, или по-сексапилното, с родното му произношение, Оливие Жиру, а после отдадохме почести и слава на завидните със своя опияняващ чар италианци, днес е ред на един доста по-нестандартен от всички изброени по-горе футболисти. 

Става въпрос за Кайл Бекерман, или както всички в Бразилия вече го наричат Фризьора. Логично -американецът се хвали, че от 8 години не се е постригвал, а плитките му се веят из терените в Страната на кафето.

Истината е, че Бекерман е един от най-добрите в състава на янките и е сред големите надежди на не много популярния в страната му спорт. Въпреки, че дълги години Кайл се занимава с борба, то благодарим му, че се е пренасочил към футбола, защото иначе как щяхме да му се наслаждаваме толкова дълго време...

Дами и любители на красиви, фини неща: Кайл Бекерман.



Той определено прави гледането на Световното далеч по-интересно. 



Както знаеш, Кайл е рядко съкровище. Къде сте виждали бял футболист с расти?



Кайл е от хората, които изглеждат още по-секси, когато са потни.



И, когато са в гръб също...



Освен това, Кайл изглежда дяволски добре и в костюм. 



A виж тези бедра само...



Имаме си едно желание, Кайл...



Остани си все така готин...



...когато играеш футбол или каквото друго решиш да правиш...



И продължавай да държиш тениските на разстояние от теб!



... защото си страхотен! 

More Други