Следва

Петъчен шопинг - Силни 28 от летните намаления

Първо виждане: Жизел Бюндхен за Balenciaga в кампания Есен/Зима 2014

Жизел Бюндхен изглежда различно в първия кадър от рекламната кампания на Balenciaga, като...

All fashion преди 9 години

Жизел Бюндхен изглежда различно в първия кадър от рекламната кампания на Balenciaga, като под различно имаме предвид твърде добре.

Бразилката не е от подчертано хамелеонския вид, именно онзи вид модели, които умеят невъобразимо да се променят от кадър до кадър и от сесия до сесия. Напротив, твърде предвидима е. Или по-скоро беше. Досега.

Неочаквано обрана фотография, в която Бюндхен изглежда зряла и красива по един различен начин. Всъщност, заслугата не е точно нейна, просто Стивън Мейзъл прави снимка за новата кампания на марката в леко мрачен стил, в която Жизел е в профил с визуално силно скъсена коса, в тесен и дълъг ботуш на ток, късо манто, бижута, опряна на страната й ръка и многобройни отражения в огледалото.

"Това е начинът, по който аз виждам Жизел за Balenciaga: силна, загадъчна и безкомпромисна, — разказва за концепцията на снимките самият Александър Уанг. — През този сезон работихме с идеята за тщеславието, заставайки в огледална стая. Напуканите огледала са cвоеобразно продължение на мраморната мрежа от вени от предния сезон".

More All fashion