Следва

Да си припомним: Какво трябва и какво не трябва, за да изключим целулита от летния аутфит

EAU THERMALE AVENE стана козметичен продукт на годината за серията XeraCalm A.D

Българският фармацевтичен съюз номинира и заслужено награди дермокозметичната марка Avène, №1 в аптеките в Европа, в категорията Козметичен продукт на годината за серията XeraCalm A.D...

Hair преди 9 години

Българският фармацевтичен съюз номинира и заслужено награди дермокозметичната марка Avène, №1 в аптеките в Европа, в категорията Козметичен продукт на годината за серията XeraCalm A.D. "Лаборатории Пиер Фабр" за поредна година спечели признанието и на българските специалисти в сферата на фармацията като компания, известна с научна експертност и иновации.

Поредна революция в дермокозметиката!

- Впечатляващо откритие – микрофлора в Термалната вода Avène;
- Амбициозен 12-годишен научен проект – активна съставка I-modulia®
- Несравнимо лансиране - серия XeraCalm A.D.

Анализирайки състава на Термалната вода Avène в светлината на нови и изключително фини технологии, изследователският екип Pierre Fabre – в сътрудничество с обществени научни екипи, разкриха наличието на активни молекули във водата, обясняващи нейната биологична характеристика.

Кръстена Aqua.dolomiae, тази микрофлора произвежда изключителни активни субстанции, обясняващи една част от успокояващите свойства на Термалната вода Avène. Тя е в основата на разработването на неповторима биотехнологична активна съставка: I-modulia® - с изключителни противовъзпалителни, антипруригинозни и имуномодулиращи свойства.

Тя е вложена в сърцето на серията XeraCalm A.D за кожа с атопичен дерматит, с клинично доказани резултати – намаление с 97% на сърбежа.

Продуктите са предназначени за:
- хигиена - Почистващо релипидиращо олио 400 мл;
- грижа – Релипидиращ крем и Релипидиращ балсам 200 мл Стерилна Козметика - 0% консерванти - 0% парабени.

Българските фармацевтични дни се проведоха за осми пореден път на 21 и 22 юни 2014г., в гр.Пловдив, с конферентна програма, изложение на водещи фармацевтични фирми и гала-вечеря с награждаване в отделни категории.

More from View Sofia

More Hair