Следва

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Всички носят... клъчовете Smythson Soho Diary

С над 125-годишна история марката става все по-популярна сред Холивудските звезди...

All fashion преди 9 години

Не само британците обичат Smythson! Напоследък все по-често тази класическа английска марка намира място по червените килими по света, а нейната над 125-годишна история става все по-популярна сред Холивудските звезди.

За никого не е тайна, че и ние обожаваме бранда, и, как не, имайки предвид, че той от години е сред любимите ни луксозни производители на кожени дневници, аксесоари и чанти.




Истината е, че не са много марките, които могат да намерят баланса между класически стил и съвременна практичност, но когато в началото на 2014 дизайнерите на Smythson of Bond street решават да възвърнат славата на иконичния си дневник Soho Diary, те съвсем осъзнато стават пример за такова равновесие.

Запазват външността, сменят функционалността и така за есенно-зимната колекция на 2014 се ражда великолепният Тhe Soho Diary clutch. Всяка линия, детайл и особеност са си на мястото, дори размерите отговарят на реалните, а загладените краища като детайл абсолютно напомнят на страниците на дневника, но в случая на клъч чанта, като идеален вечерен аксесоар.



Минималистичната и дискретна естетичност, умелата игра с цветовете и невероятните материали са повече от достатъчни, за да превърнат този малък експеримент на дизайнерите в едно голямо творение. Такова, което е далеч от сезонните "it" bags, които заливат луксозния моден пазар и което носи в себе си качество и красота, облегнати на историческо минало.

Камила Бел, Кери Уошингтън, Аризона Мюз, Бри Ларсън и... още много известни любимци не спряха да разхождат напред-назад новата си придобивка през последните месеци. Обсесията е пълна и е видимо защо! 

Клъчът ще се продава на цена от 795 паунда от юли в сайта на марката smythson.com.

Камила Бел



Аризона Мюз





Бри Ларсън



Ерин О'Конър



Кери Уошингтън



Флорънс Уелш





Лили Колинс



Паз Вега



 Сара Болгър


More from View Sofia

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.