Следва

Как да ги защитим? Най-важното, което трябва да знаем за детската слънцезащита и серията NIVEA SUN KIDS PURE & SENSITIVE - Въпрос 2

Седмичен ХОРОСКОП - 30 юни - 6 юли

В началото на седмицата биосферата ще остане в умерено позитивно състояние, променяйки се малко от...

Astro преди 9 години

В началото на седмицата биосферата ще остане в умерено позитивно състояние, променяйки се малко от аспектите на Луната. Единственото забележимо астрологическо събитие ще бъде излизането на Meркурий от ретроградност в 25-тия градус на Близнаци, което ще даде благоприятен импулс за търсене на разбиране и ще намали напрежението в общуването между хората.

От сряда вечерта ситуацията ще започне да се променя към по-лошо. От четвъртък до петък ще действа неблагоприятен аспект между Слънцето и Плутон. Неговото влияние в класическата астрология се описва като тежка конфронтация между индивида и външни, трудни за преодоляване пречки. Но това действие на аспекта ще бъде най-активно в областта на международните финансови отношения, финансовите пазари и конкуренцията в бизнеса. На лично ниво, аспектът може да предизвика конфликти с деца, както и сравнително сериозни финансови затруднения.

Най-напрегнатите дни са петък, когато аспектът на Слънцето и Плутон ще достигне своята кулминация, както и събота, когато включването на Луната ще отприщи негативните емоции. През тези дни не са желателни споровете, непримиримостта в позициите и различни силови спекулации. Проявата на тези качества и силовият натиск върху партньорите може да доведе до големи финансови загуби.

В неделя биосферата ще се нормализира, но не се препоръчва твърде голяма физическа активност.

ОВЕН 21.03 – 20.04

Ред в отношенията!


Звездите те съветват да сложиш в ред отношенията си с другите: с някои хора трябва да се сближиш, а от други, напротив, да се разграничиш. Възможно е, събитията, които ще се случват с теб, да създадат чувството на недоволство и неудовлетвореност. Но това е само защото все още не си успял да видиш онези светли перспективи, които ще се отворят пред теб.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Много работа!


През първата половина на седмицата ще ти се стовари много работа, дори може да сметнеш, че не ти е по силите, но в действителност ще се справиш. Трябва да спреш да се притесняваш заради разни дребни неща в ежедневието и за това, което още не се е случило и може би никога няма да се случи. Гледай към бъдещето с лекота и се заеми с настоящите задачи. Към края на седмицата ще бъдеш в състояние да се справиш с всички трудности, ако не сам, то с помощта на колеги или близък човек (в зависимост от сферата на действие) и нещата ще потръгнат.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Лошо настроение!


Началото на седмица ще започне с лошо настроение, възможни са събития, които може да те разстроят и да те дисбалансират. За щастие, този период няма да продължи дълго и в рамките на няколко дни ще можеш да се стегнеш и да видиш в живота си не само негативни събития, но също така и положителни. През втората половина на седмицата ще намериш нови сили в себе си, което ще ти позволи да се почувстваш уверен. Мъдростта и благоразумието ще ти помагат да постигаш много повече, отколкото неотстъпчивостта и отстояването на собствената си позиция до край.

РАК 22.06 – 23.07

Затишие пред буря!

В живота ти настъпва период, който се нарича "затишие пред буря". Активните действия и мисли, постиженията и промените - всичко това предстои, но не сега, сега все още не е настъпило това време. Така че, ще трябва да оставиш настрана всички дела и да сведеш до минимум цялата си дейност. През тази седмица, особено през първата половина, всяка дейност, ще бъде замразена, нищо няма да се случва, нищо няма да се промени. В този период не трябва да планираш нищо друго, освен почивка и екскурзии.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Сърдечно общуване!


Любимият човек няма да ти позволи да скучаеш и сърдечното общуване с него ще озарява всеки момент от твоето съществуване. Тази седмица ще бъде изключително успешна в любовта. Вслушай се в гласа на сърцето си и използвай този щастлив период за това повече нищо да не застава между теб и любимия ти човек.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Стресов период!


Емоционално стресов период, който може да доведе до сериозно разочарование от околните. До теб може да стигне някаква информация (макар че е възможно, това да бъде само слух или силно преувеличена истина), която ще бъде повод за сериозен размисъл. През този период е по-добре да се отложат срещите с приятели и други контакти, тъй като не си готов да възприемаш нова информация, твоята позиция и възгледи може да станат причина за всеобщо недоволство. Ако се въздържиш от прибързани действия, по-късно всичко ще си дойде по местата си.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Делова активност!


Очаква те усилена делова активност, главата ти ще се изпълни със свежи идеи и стремежи. Финансовото ти състояние ще започне да се подобрява, ако не веднага, то след известно време, тъй като през тази седмица ще положиш основите за бъдещото си развитие в материален план. Може спокойно да реализираш идеите си - те ще ти донесат успех. Разбира се, ще има и завистници, които ще се опитат да ти навредят или ще злословят против теб. Но не си струва да се безпокоиш, защото ще бъдеш на ниво и ще можеш да се справиш с тях.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Припрян и рязък!


В действията си, си прекалено припрян и рязък, това не ти позволява да отделиш време за обмисляне и планиране. Прибързаните заключения и прибързаните действия биха могли да предизвикат резултати различни от тези, които очакваш и разчиташ да получиш. В средата на седмицата те очакват значителни промени, при това доста резки и не толкова приятни. Опитай се да се отнесеш към тях философски. В края на седмицата ще можеш да затвърдиш позициите си, както и да положиш основите за по-успешно бъдеще.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Опасно време!


През първата половина на седмицата може да се наложи да вземеш важно решение, касаещо делово или лично партньорство. При взимането му е необходимо да се има предвид опитът от миналото. Правилното решение ще ти донесе успех в бъдеще и ще ти помогне да поправиш грешки от миналото. От четвъртък започва опасно време. То ще продължи до събота включително и ще носи различни видове опасности, включително финансови проблеми. През тези дни не рискувай и не направи нищо друго, освен обичайните ежедневни неща.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Неприятни спомени!


През тази седмица може да те налегнат неприятни спомени и затова настроението ти няма да е много добро. Не позволявай на отдавна минали неща да влияят неблагоприятно на настоящето ти! Ако не можеш да се отървеш от негативните мисли, посети близки приятели - те ще ти помогнат да се разсееш.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Вътрешна борба!


Предстои ти съзнателно да се откажеш от някакви блага заради друг човек или заради самия себе си, душевното си спокойствие или просветление. Може да се окажеш в епицентъра на вътрешна борба: от една страна ще трябва да се ограничаваш в името на духовното си развитие или заради трети лица, а от друга - ще те изкушават материални блага и светските удоволствия. Във всеки случай изборът е твой и какъвто и да е той, ще получиш полза от него, под една или друга форма.

РИБИ 20.02 – 20.03

Радвай се на живота!

Ще бъдеш в състояние да се радваш и забавляваш, докато някой не те насочи към негативните моменти в живота ти или в обкръжението ти, това може да развали настроението ти и дори ще те депресира. Изходът от тази ситуация е съвсем прост. Позволи си да си почиваш и да се наслаждаваш на случващото се, независимо от мнението на околните и насочи вниманието си преди всичко върху добрите моменти, които ти носят радост, не подхранвай негативите, които присъстват в живота на всеки.
 
Палавото дете на Холивуд Линдзи Лоън е родена на 2 юли 1986 година в Ню Йорк. 
Всичко за нея тук>>
 

More Astro