Следва

Метализиран Navy Blue

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Испанският лейбъл Glenda Lopez пусна рекламните кадри към новата си...

All fashion преди 9 години

Щурата кампания на Glenda Lopez

Испанският лейбъл Glenda Lopez пусна рекламните кадри към новата си дизайнерска колекция бижута „Pop Food”и те са о-толкова-приковаващо-шури! Чудатите златни накити удобно са се разположили сред купища *junk food* емблеми, а от загатнатата фигура на испанския модел Мауи Родригес, зарината с пуканки и капачки от газирани напитки, улавяме само запомнящото се присъствие на наситено червените й устни.

Въпросът дали фаст фууд културата поглъща естетиката се повдига за пореден път в модното пространство тази година след провокативната колекция есен/зима 2014 на Moschino, закачливо взаимстваща от символите на веригата за бързо хранене Макдоналдс. Ако питате нас, едва ли има реална опасност от такава катастрофа, приемаме тези дизайнерски решения като забава за сетивата и неприкрито се усмихваме на щурите им хрумки, перфектно вдъхновяващи понеделнишката ни утрин.

Парижанската история на Sonia by Sonia Rykiel



Париж! Приказен, слънчев, омайващо аристократичен, забавен и мноооооого любим, а сега e и главен герой в новата рекламна кампания на Sonia by Sonia Rykiel. Омагьосващата късометражка Vive Paris виртуално ни разхожда из топ локациите на френската столица в чаровната компания на две щури кокетки с лешникови коси, сменящи аутфит след дрехи от младежката линия на бранда.

Замечтано пускаме видеото отново и отново, бленуващи за подобно парижанско лятно приключение на колело и разбира се, в стилната прегръдка на ефирна одежда от колекцията pre-fall 2014/2015 на Sonia by Sonia Rykiel. Какъв прекарасен старт на семицата, макар и само във въображението ни!

Лив Тайлър и роклята с ресни



Семпла линия, перфектно допълващи се син и черен цвят, леко екстравагантен детайл и смела асиметрия сформират зашеметяващ тоалет с точната доза сексапил в акциите си, а печелившата притежателка е актрисата Лив Тейлър. Очарователната Лив заложи на визия ала вамп за премиерата на новия сериал на HBO The Leftovers, състояла се преди броени дни на космополитната територия на Ню Йорк.

Пишем в бележника на сладката актриса отличен 6 заради този избор, придружен от черна обувка на висок ток, перфектно пригладена на букли коса и опушен поглед, всички в любимото черно.

Даян Крюгер e секси в черно



На вечната класика – черното, е заложила и платинената хубавица Даян Крюгер за премиерата на The Bridge/Мостът в бляскавия Бевърли Хилс в Лос Анджелис.

Актрисата носи тоалет от две части на Roland Mouret, носещ деликатен рокерски дух, примесен с дързък сексапил, който перфектно подчертава фигурата й и й носи пълния набор стил точки.

За безупречната визия на Даян не можем да не отбележим и приноса на свежия цветен акцент - семплите жълти обувки, на които перфектно приляга млечният клъч с метални детайли.

Едно голямо „Браво” на изящната Крюгер и готината й петдесетарска визия.

On Aura Tout Vu с изложба





Няма как да подминем поредната успешна изява на haute couture бранда On Aura Tout Vu, не само защото на дизайнерския стол стои българска креативна мисъл, но и защото е събитие, което заслужава модно ориентираното ни внимание на сто процента. А именно, прясно откритата изложба Sensations по случай петата годишнина на The International Center of Lace ( или Интернационалния Център на Дантелата ) в Калай, северна Франция, представяща ексцентричните и доста фантазни творения на Ливия Стоянова и Ясен Самуилов, създатели на лейбъла с централа в Париж. Експозицията е аранжирана сред постоянната колекция на центъра, включваща над 2500 метра дантела от последните четири века, проследяващи историята на ръкоделието, и ще краси арт пространството до край на годината.



Ако ни се отвори път към Франция, със сигурност ще включим изложбата на On Aura Tout Vu в списъка с желаните дестинации, защото вярваме, че такива визуални празненства не са за изпускане.
 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 17 минути

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 18 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.