Следва

Помощ: Как да излезем самостоятелно от депресията?

Как да ги защитим? Най-важното, което трябва да знаем за детската слънцезащита и серията NIVEA SUN KIDS PURE & SENSITIVE - Въпрос 2

Копнеем за тези дни! Парещи, мокри, солени. И ако ние сме така нетърпеливи, то най-малките и най-скъпите ни...

Health преди 9 години

Копнеем за тези дни! Парещи, мокри, солени. И ако ние сме така нетърпеливи, то най-малките и най-скъпите ни съкровища броят трепетно с пръстчета колко точно дни, часове и секунди остават до най-прекрасното време - на плажа.

Слънцето обаче най-силно вреди именно на деликатната детска кожа и е страшно важно да я защитим с правилните продукти. А кои са те и какво трябва да знаем за тях, следва в една поредица от въпроси и експертни отговори, касаещи здравето на децата ни и ролята на специализираната серия NIVEA SUN KIDS PURE & SENSITIVE в детската грижа.

Въпрос 2:

Всички знаем, че децата трябва да са защитени с подходящия слънцезащитен продукт, когато сме на плажа, но възможно ли е слънцето в града да е също толкова опасно, дори ако не излагаме малките на пряка слънчева светлина, и добре ли е в такъв случай да използваме лосион преди разходката или играта навън и единствено през обедното време ли e уязвимa детската кожа?

Отговорът на специалистите, създали новата детска серия NIVEA SUN KIDS PURE & SENSITIVE:

Построяване на замъци в пясъка, плискане с вода, катерене, каране на ролери, игра на криеница... децата обичат най-много да играят навън. Те прекарват повече време под открито небе в сравнение с възрастните и затова много по-често са изложени в пряк контакт със слънце.

Тъй като ултравиолетовите лъчи от тип “А” са вездесъщи – в дъжд и в пек, те проникват дори и при затворен прозорец, така че носенето на слънцезащитен филм по всяко време на деня е добра идея. Това веднага отговаря на въпроса кога и по кое време трябва да защитаваме децата си от слънчевите лъчи, а именно ВИНАГИ, когато е светло.





В този ред на мисли, за да имате под ръка слънцезащитен продукт, с който да предпазите вашите дребосъци от вредните лъчи, където и да отидете, ние ви препоръчваме новия лосион на NIVEA SUN за деца в джобен формат.

Той е предназначен за подхранване, грижа и предпазване от силните слънчеви лъчи, а неговата компактна опаковка позволява продуктът да бъде близо до Вас - навсякъде и във всеки един момент. Високоефективната система от UVA/UVB филтри осигурява незабавна и дълготрайна протекция за чувствителната детска кожа, а на Вас спокойствие, че малчуганът е защитен по време на забавните игри на открито.
 
Препоръчителна цена: 7,99 за SPF 30 и 9,99 за SPF 50
 

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 1 месец

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.