Следва

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Дневниците на редакцията: Кара е новото лице на Topshop, Дизайнерът на Lanvin с почетна титла, Джесика Симпсън с нов аромат...

Очаква се колаборацията между суперхитовият модел и high-street бранда да...

All fashion преди 9 години
Кара Делевин е новото лице на Топшоп

Очаква се колаборацията между суперхитовият модел и high-street бранда да започне в края на лятото. За сега от централата на Topshop отказват да споделят повече инфо, но се очаква Кара да се появи както на билбордове, така и на принт реклами, а вероятно и в магазините.

Подобно партньорство е повече от предвидимо, имайки предвид, че Делевин, бидейки модел за почти всички топ дизайнери, от Yves Saint Laurent до Burberry, не веднъж е признавала, че се чувства най-добре в high-street Т-шърт и деним извън модните си ангажименти. Mulberry, DKNY и Chanel са само някои от марките, в чиито кампании е участвала.

Кой знае, може би Кара ще тръгне и по стъпките на Кейт Мос и ще предложи собствена линия за Topshop.




 
Дизайнерът на  Lanvin с почетна титла



Alber Elbaz, дългогодишният дизайнер на Lanvin беше удостоен с почетна докторска степен от London's Royal College of Art. Преди него признанието са получавали Giorgio Armani, Miuccia Prada и Vivienne Westwood.
 
Ако се обзалагате, че Кейт Мидълтън е най-стилната кралска особа...







...опитайте пак. Според проучване проведено от британската компания за бебешки стоки My1stYears.com, повечето участници посочват принц Джордж като най-шик от кралското семейство. Кейт Мидълтън заема второто място, а Кралица Елизабет е на почетното трето.
 
Ким и Клои Кардашиян търсят стажанти







Сестрите Кардашиян обявиха, че набират стажанти, като пуснаха обява не къде да е, а сред 32-та си милиона последователи в Tweeter. Позицията е за аранжор на витрини за магазините им за дрехи в Ню Йорк. Оригиналният Dash бутик е основан през 2006 в Лос Анджелис, след него се появяват магазини и с локация Маями и Манхатън.

От началото на лятото тази година бутикът има и pop-up версия в Саутамтън, Ню Йорк. Кардашиян не уточняват дали става дума за стажант  за бутика в Лонг Айлънд, но имайки предвид, че Нюйорксият е само на няколко спирки с влака избраните за работата може и да се озоват на някое парти край басейна с гаджето на Кортни Кардашиян Скот Дисик.

Джесика Симпсън с нов аромат, носещ името й


След успеха на „Fancy”, 33 годишната красавица пуска нов аромат, в който казва, че е вложила сърцето си, именно защото носи собственото й име. „Има нещо в този аромат, което ме отвежда на различно място. Той е вълнуващ, изискан и по-зрял”. И като илюстрация на тази зрялост, Симпсън е увила около бутилката с красиво златно перо – символ на растящата й независимост.

More All fashion