Следва

Диляна Попова - гола и бременна на корицата на EVA

Кели Озбърн с обръсната коса и нова татуировка

За ексцентричността на Кели Озбърн сме споменавали многократно, така че не е изненада и новото решение, което дъщерята на Ози и Шарън Озбърн взе за външния си вид...

People of art преди 9 години

За ексцентричността на Кели Озбърн сме споменавали многократно, така че не е изненада новото решение, което дъщерята на Ози и Шарън Озбърн взе за външния си вид.

Първо, 29-годишната звездна наследница, обръсна косата от двете страни на главата си, а преди дни изненада своите феновете с решението да запълни така или иначе вече празното пространство с нова татуировка. Тя изписа с лилаво мастило думата Stories (Истории).





Певицата публикува в своя Instagram профил цели четири кадъра, които проследяват цялата процедура. Колкото и болезнена да е била тя обаче, Кели изглежда доволна от свършената работа. Или поне това показва едната снимката със закачлив текст към нея: "Sorry mum and dad but I love it” ("Мамо, татко, съжалявам, но просто ми харесва”).


И докато изпълнителката се подлага на болезнени, но ексцентрични процедури, слуховете около нея нарастват с всеки изминал ден. След като през януари се раздели с бившия си годеник Матю Мосхарт, тя samo даде повод да я свързват с куп мъже. Последно запознати потвърдиха, че Озбърн се вижда със сина на музикалния продуцент и рапър Пи Диди – Kуинси Комбс (23), но нещата между тях все още не били сериозни.

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра