Следва

Кой как избра да рекламира: Първа кампания на Дж.В.Андерсън за Loewe

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Есенните кампании буквално заливат мрежата последните няколко дни, прясно...

All fashion преди 9 години

Кендал Дженър на корицата на LOVE

Прясно, прясно излязлата корица на модното издание LOVE за сезон есен/зима 2014/2015 e про-американска до мозъка на костите си, а лицето на риалити звездата и прохождащ модел, Кендал Дженър, съвсем естествено се връзва към въпросната стилистика. Недоумяваме обаче засиления интерес на фешън средите към младата госпожица и не особено грабващата й осанка, в случая неумело замаскирана от така популярната „мокра“ фризура.

Натрапчива доза буквална американска графичност в комбинация с тинейджърска нахъсаност не ни звучи като подходящо дуо за иначе културно и ценно фешън издание като LOVE, но понякога гафове допускат дори и най-добрите. Прощаваме им този, а на пролет очакваме вдъхновяваща компенсация.

Адриана Лима за Jason Wu



Есенните кампании буквално заливат мрежата последните няколко дни, прясно излязли от модните централи и подготвени за вълна от коментари, кои положителни, кои не толкова. Е, тази на Jason Wu по-скоро получава леко недоумяващ, клонящ към отрицателен, отзвук от страна на редакторския ни колектив поради няколко причини.

Издължената перспектива на кадъра е леко разсейваща и отклонява погледа от иначе изкусителната бризалка Адриана Лима и сатенената одежда, която представя.

Ниската гледна точка в случая, противно на правилата, визуално скъсява торса на топ модела, а в комбинация с леко преувеличената й поза, нещата не придобиват особено красив вид. Изобилието от детайли, храбро водено от компания стъклени чаши на преден план, пък ни идва малко в повече.

Като цяло харесваме творчеството на фотографското дуо Inez&Vinoodh, но този път няма да получат благословията ни.

Ел Фанинг в бебешко розово



Комбинацията на бебешко розово с катранено черно като акцент тук-там определено не е от печелившите, а когато присъства и факорът „блясък”, картинката съвсем се затормозява визуално.

Забелязахме увлечението на младата актриса Ел Фанинг по принцеските аутфити покрай засилената промоция на ленатата „Господарка на злото” и трябва да признаем, че някои от тях са сполучливи и отиват на невръстната й красота, но този, с който преди дни се появи на пресконференция в Токио, не успя да предизвика овациите ни. Изборът на обувки също не е особено успешен, заради специфичния силует на модела, който стои красиво само на много тънък и елегантен глезен.

Пишем малък минус на крехата Фанинг за това фешън решение и й пожелаваме само плюсове в бъдеще време.

Charlotte Olympia и футболните вдъхновения



Че футболът и модата са неразривно свързани, не е новина, а зад това твърдение застават безброй примери, от които е достатъчно да споменем името на Дейвид Бекъм. E, ако някой все още не е разбрал, в момента тече Световното по футбол, та даже е почти изтекло, но брандът, познат ни с екстравагантните хрумки в сферата на аксесоарите, Charlotte Olympia, все пак решава да ни напомни с новата си капсулна колекция клъчове, посветена именно на това събитие.

Цветните чантета, носещи в прозрачната си прегръдка гербовете на четири участващи в първенството страни, начело с Бразилия (разбира се!) и САЩ, биха били весел придружител на запалените футболни фенки по стадионите срещу „скромната“ сума от близо 2000 долара, но дни след финала, гарантираме, ще се настанят на дъното на гардероба и ще си почиват там поне четири години.

А колко по-лесно и неангажиращо би било да нарисуваме националните емблеми на челата си за няколко часа...

Стивън Тайлър в чудат бял аутфит



Нужни ни бяха около десетина секунди втренчване и недоумение и няколко прочитания на името на фотографирания, за да осъзнаем, че става въпрос именно за рок легендата Стивън Тайлър.

Снежно бялата „дегизировка“ на вокалиста на Аеросмит сякаш е по-подходяща за мароканска вечер под звездите, от колкото за фешън партито на Стела МакКартни в Милано, на което я е разходил. А мускетарските мустаци и заострените високи ботуши ни идват леко свръх екстравагантнен завършек на визията.

Като цяло сме привърженици на индивидуалността във всяко едно отношение, но само когато се е вписала в границите на естетичното, която Тайлър мъъъничко е прескочил.

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.