Следва

Editors' choice - Плановете за лятото ми, ако можех като Maleficent

Месечен ХОРОСКОП - ЮЛИ 2014

През юли цели три планети - Сатурн, Нептун и Плутон - продължават...

Astro преди 9 години

През юли цели три планети - Сатурн, Нептун и Плутон - продължават ретроградното си движение. По време на този период много процеси ще се забавят, а новите ще се придвижват неохотно. През този месец, може да забележим, че енергията и силите не ни достигат дори за елементарни действия. .

Какво да правим? Компетентно да планираме тези летни, горещи дни! Да не се захващаме с нови начинания - да се съсредоточим върху това, което сме започнали в миналото. Правилно да преценим своите възможности и да не се хващаме с няколко неща наведнъж. Напрегнатата обстановка на небето може да провокира разправии и конфликти на земята - трябва да се опитваме да контролираме емоциите си и да бъдем по-внимателни към другите.

Друга конфронтация през юли е опозицията между Меркурий и ретроградния Плутон на 22-ри. Астролозите отнасят този ден към категорията много опасни. Всичко, което кажем в този период и как се държим, неизбежно ще се отрази на бъдещето. Така че трябва да се настроим положително и да се постараем да прекараме деня максимално спокойно. Медитацията и дихателните упражнения ще ни помогнат да сведем до минимум негативните вибрации на този планетарен аспект.

ОВЕН 21.03 – 20.04

В началото на юли може да срещнеш завист и интриги от страна на другите. Игнорирай шушненето зад гърба си и не пропускай добрите новини и добрите възможности. Юли за теб е подходящ момент за установяване на нови отношения и за възобновяване на прекъснати връзки. Не се страхувай да направиш първата стъпка, да признаеш грешките си и да простиш на другите. Овните, отиващи на почивка през юли, трябва да бъдат особено внимателни с алкохола и разходките по вода, и да спазват техниката за безопасност.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

През юли ще реагираш на всичко много емоционално, независимо от факта дали за преживяванията има причина или не. Ако си свикнал да разчиташ на късмета си, трябва да знаеш, че през юли той си е взел малка почивка и сега ще можеш да разчиташ единствено на себе си. Да се справиш с напрежението ще ти помогне почивката сред природата. Ако имаш такава възможност е по-добре да отложиш за известно време решаването на проблемите и да си позволиш лятна ваканция. На работното място са възможни конфликти с висшестоящите, но през юли ще можеш да разчиташ на подкрепата на колегите си.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

За Близнаците, юли обещава да бъде успешен месец, без значение какво ще избереш - упорито да работиш или активно да почиваш. В работата отдавай предимство на вече започнатото, през юли може да видиш нови перспективи. Юли за Близнаците е обещаващ месец и за началото на романтични отношения. Мимолетните увлечения може да прераснат в сериозна връзка. През юли бъди готов да посрещаш гости - роднини, приятели или просто познати ще бъдат склонни да те навестяват.

РАК 22.06 – 23.07

През юли се приготви да се защитаваш от всички посоки. Запаси се с търпение и оптимизъм: околните са готови да застанат на пътя на мечтите ти, а близките – да ти се качат на главата. Не планирай никакви важни дела – юли за Раците не е подходящ за нови начинания! Вулкан от страсти може да изригне там, където не си очаквал, а семейните отношения може да те подложат на сериозни изпитания, ако не си подготвен предварително за това. Към края на месеца, боят на домашния фронт ще завърши с пълна капитулация и вдигане на бялото знаме и от двете страни.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Преди рождения си ден Лъвовете трябва да направят равносметка на изминалата година. Не планирай нови проекти, по-добре се съсредоточи върху изпълнението на вече започнати работи. Основното почистване на къщата ще ти бъде от полза и ще ти помогне да се отървеш от ненужния товар на изминалите години. Не взимай прибързани решения, през юли трябва да се търсят компромиси във всичко, дори и в най-незначителните проблеми. Това ще ти помогне да запазиш мира у дома и спокойствието в душата си.

ДЕВА 24.08 – 23.09

През юли ще си изпълнен с енергия и готов за действие. Важно е да не прекаляваш и да пазиш силите си и за напред, в противен случай лошото настроение и депресията ще развалят края на месеца. За Девите юли е добро време да помислят за себе си и да отделят повече време за занимания със спорт и пазаруване. Промяната на имиджа ще ти даде допълнителни сили и ще ти повдигне настроението, което може временно да се развали, поради блокиране на пътищата към постигането на нови висоти в кариерата.

На личния фронт при Девите всичко е гладко и спокойно. Отношенията с втората половинка ще се развиват точно така, както си планирал.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Везни, обстоятелствата през юли ще бъдат срещу теб. С цел избягване на трудни ситуации, трябва внимателно да обмисляш всяка стъпка, незабравяйки, че през юли само предпазливостта ще ти бъде верен помощник, а на гласа на интуицията по-добре да не се доверявай. В средата на лятото работата ще изисква цялото ти внимание, без да ти остава време за почивка и семейство. Посвети скъпоценните си свободни часове на близки и роднини, те ще оценят загрижеността ти и ще ти помогнат да преодолееш трудностите.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

През юли Скорпионите трябва да помислят за промяна на имиджа си. Новият ти облик ще те изненада, най-важното е да не се страхуваш да експериментираш и да се вслушваш във вътрешния си глас, той ще ти отговори на всички въпроси. Бъди внимателен и бдителен в работата си, новите партньори са готови да се възползват от всяка твоя слабост, за да те използват. Въздържай се от важни преговори и подписване на договори. През юли Скорпионите ще бъдат идеалисти и романтици, възвишените ти мисли ще са от полза за семейните отношения. Не се страхувай да бъдеш нежен и внимателен с близките.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

За Стрелците настъпва време за почивка. Работата и трудностите може да бъдат забравени през целия месец, а мислите ти ще бъдат насочени към това как да прекараш времето си по най-добрия начин. През юли за Стрелците ще бъдат отворени всички пътища за осъществяването на отдавна планирани проекти. Възможно е да получиш предложение да заминеш на продължителна командировка, която може да се окаже отличен старт за постигането на нови върхове в кариерата. Отдели повече време на децата и семейството. Те не само ще оценят твоето внимание, но ще ти бъдат незаменими помощници.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

За Козирозите юли обещава да бъде много наситен месец. Ще ти се иска да правиш много неща наведнъж – да завършиш старите и да започнеш нови проекти. Домакинската работа ще расте лавинообразно и ще изисква незабавно решение. През юли Козирозите ще бъдат склонни към песимизъм. Само не забравяй, че светът не е черно-бял и има достатъчно поводи за радост. Звездите настойчиво ти препоръчват да обръщаш повече внимание на близките и роднините, дори да не ти се иска. Обстоятелствата ще бъдат по-силни от теб, така че по-добре се подготви за срещи и дълги разговори.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

За Водолеите юли ще бъде горещ месец. Проблемите на работното място ще обсебят мислите ти и няма да ти остане време за нищо друго. Възможно е заради това да се наложи да отложиш отдавна планирана почивка. Но в средата на месеца напрежението ще спадне и ще се убедиш, че всичко е много по-лесно, отколкото е изглеждало в началото. Не се страхувай от приключения, юли ще благоприятства смелите и решителни Водолеи – каквото и да направиш, всичко ще ти се получав. В семейните отношения не забравяй за хумора. Посрещай всеки ден с усмивка и възможните проблеми ще заобикалят дома ти.

РИБИ 20.02 – 20.03

През юли в качеството си на подарък, съдбата ще поднесе решаващи промени. Бъди готов за изпитания и загадки - звездите са ти подготвили много изненади. През юли не трябва да поемаш инициативи, те може да бъдат неуспешни. Не приемай допълнителни задължения, те може да се окажат извън силите ти и ще трябва да се справяш с последиците още дълго време. В семейния живот през юли може да се появи ябълката на раздора. Не взимай прибързани и крайни решения, дори да мислиш, че си абсолютно прав. Времето ще сложи всичко на мястото си.

More Astro