Следва

Цикламени и много къси

Кой как избра да рекламира: Първа кампания на Дж.В.Андерсън за Loewe

Джонатан Андерсън е новият креативен директор на...

All fashion преди 9 години

Джонатан Андерсън е новият креативен директор на Loewe, както знаем от септември миналата година. Силно новаторски, много смел и също така смело натоварен със силни очаквания от конгломерата LVMH да внесе свежа струя в техния бранд, горд носител на 150-годишна /и по-точно 168-годишна/ традиция.

С голямо нетърпение се чакаше работата на младия британец по първата му рекламна кампания за Loewe, съвсем оправдано, предвид условията за тотална творческа свобода, които успя да договори с шефовете на Вютон, и ето че вече е факт, че той се справил. Обратно на класическите очаквания да ангажира за заснемането на ансамблите например някой млад и модерен фотограф, Андерсън използва само фотографии на Стивън Мейзъл от италианския Vogue през 90-те.



Кампанията, която трасира новия ход на нещата в старата испанска марка, е еднозначно странна и затова супер ефектна. Тя има нелеката задача да представи на света новата философия за живот на компанията, подписана с нови опаковки, нов маниер на търговия, нова мода.

Ангажирано е светилото Мейзъл, който преравя архива си от едно 20-ина години назад, за да избере за нуждите на сесията свои, сантиментално натоварени, снимки от периода на 90-те, до една поръчка на италианския Вог. До тези кадри с "голяма значение" за автора, Андерсън поставя снимки с някои от аксесоарите на Loewe, в чиято изработка модната къща се специализира от деня на откриването си. В Интернет новаторският подход на новия креативен директор се оказа истински възторжено приет.

Ние също намираме похвата за очарователен!









More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.