Следва

Кой как избра да се рекламира: минимализмът на Bottega Veneta

Fashion Days: ЧАНТАТА ни е Louis Vuitton!

Тя, чантата,верен партньор на добрия стил, абсолютно неотменима, супер важна част от...

Shopping преди 9 години

Тя, чантата,верен партньор на добрия стил, абсолютно неотменима, супер важна част от целия аутфит, интимна, много наша, неповторимо изстрадана при избора и вярно съхраняваща всичко, от което имаме нужда.

Чрез нея ни разпознават, по нея си личим. В нея влагаме, за да получим.
Тя е иконична вещ, непоносимо удоволствие е да я притежаваш, след като си я избрал с болезнено внимание. И също такова желание.

"Най-добрият начин да се отървеш от изкушението, е да му се отдадеш", казват мъдрите, и са съвсем прави, както животът ни доказва всеки ден.

Отдаваме му се и пред очите ни изниква образът на Louis Vuitton, еталон без аналог за съвършенство,женственост и дълбоко желан лукс. Дефинираме го като чанта, някак съвсем естествено и на прима виста, възприемаме го единствено и само като оригинал, кафяво върху кафяво, монограм върху кожа и всички приятни усещания, свързани с това.



Louis Vuitton е марка с история и бъдеще, надали има съмнение в това. Викторианският принт по скъпата кожа, качеството и луксът, присъщи на всеки сантиметър върху изделията на великолепната френска модна къща - от червения конец до златния цип, умело завъртат главите и на най-подготвените, а останалите, които отлично знаем за какво става въпрос, когато говорим за LV, дори леко потреперваме от вълнение.

Louis Vuitton не е само и единствено наше достояние. Обожавани от модните икони на миналото, не по-малко съвършени и днес, като Катрин Деньов, Джейн Фонда,Туиги,Одри Хепбърн, Джаки Кенеди и дори Коко Шанел, която носи само и единствено творения на старата марка, и по-конкретно вечно любимия модел Alma на Louis Vuitton.



В сърцата си на заклети фешънисти знаем, че никой истински моден човек не може да не притежава поне една от тези невероятни чанти. Красиви, стилни и вечни, великолепна инвестиция, освен чисто финансово, и в самочувствие и несравнимо удоволствие.

Затова се обръщаме към спешната модна помощ на експерта по луксозни находки - екипът на Fashion Days. С тяхна помощ от днес, 2 юли, имаме възможността да си купим някои от най-желаните винтидж модели Louis Vuitton.



И както обича да казва симпатичната стилистка и любимка на звездите Рейчъл Зоуи: "Стилът е начин да покажеш кой си, без да се налага да говориш."



Любимо изкушение и на Одри Хепбърн, също.

Ето и нашият топ 5:

www.fashiondays.bg/campaigns/women/

More Shopping