Следва

Круиз колекциите върху звездите, или кой пръв облече летните резортни облекла

Кой как избра да се рекламира: минимализмът на Bottega Veneta

Еди Кембъл е неузнаваема в първите кадри от есенната рекламна кампания на...

All fashion преди 9 години

Еди Кембъл е неузнаваема в първите кадри от есенната рекламна кампания на италианската марка. Геометрия до последната черта, дори бретонът на модела е терасиран в контекста на изчистения и строго геометричен замисъл.

По традиция всеки сезон Томас Майер, креативният директор на Bottega Veneta кани за партньорство по кампаниите различен фотограф. Есенно-зимната е снимана от англичанина Дейвид Симс, майстор на минималистичната, но силно заредена с енергия фотография. Лицето на кампанията, също англичанка, моделът Еди Кембъл, освен че видно е новата муза на Майер, притежава уникалната дарба да изглежда всеки път, за различните цели на най-разнообразни сесии и кампании по абсолютно уникален начин всеки път.

Пред журналисти Майер споделя по повод работата на екипа: "Голям фен съм на работата на Дейвид Симс. Заедно решихме, че строгата му, елегантна естетика идеално ще пасне на графичните елементи от новата колекция. Резултатът е действително впечатляващ и аз се радвам много, че се решихме на това сътрудничество".

More All fashion