Следва

Истории от живота: Микаела Ерлангер, или жената, която превърна Лупита Нионг'о в изгряваща модна икона

Круиз колекциите върху звездите, или кой пръв облече летните резортни облекла

Круизните облека винаги са били типични най-вече за модния елит, или поне за тези, които водят луксозен начин на живот, който включва пътешествия до топли тропически места през непоносимо студената зима...

All fashion преди 9 години

Круизните облека винаги са били типични най-вече за модния елит, или поне за тези, които водят луксозен начин на живот, който включва пътешествия до топли тропически места през непоносимо студената зима. Това важи особено когато говорим за Chanel, Dior и Oscar de la Renta.

Напоследък обаче, все повече и повече съвременни дизайнери черпят вдъхновение от ваканциите, и така круизните колекции се превръщат в голяма част от модната индустрия и са особено желани и от масите. За популяризацията помагат и звездите от А-листата, които напоследък не спират да се показват във ваканционните си ансамбли.

Една от първите модни къщи, които показаха своята Круизна колекция 2015 беше Dior. В нея видяхме Чарлийз Терон и Алекса Чънг, които бяха избрали подходящи за лятото малки черни рокли.



Натали Портман беше заложила на прохладна бяла рокля на изложението на Shanghai Miss Dior. Но никой не може да се мери с Дженифър Лорънс, която се появи на Фестивала в Кан и успя да комбинира солиден набор от елементи само на Dior, включително цветен ежедневен аутфит подходящ за разходки из Южна Франция.



Освен при Dior, знаменитостите потърсиха летни резортни облекла и при други известни марки. На наградите CFDA 2014, бяхме изненадани да видим Блейк Лайвли в нещо различно от Gucci. Вместо това, тя се появи в рокля с пайети от Michael Kors в духа на 60те.

Още едно доказателство, че звездите са първите, които си заплюват всичко току що слязло от подиума е Кейт Бланшет, която избра черна рокля с цветен корсаж, от вдъхновената от Дубай - Chanel Cruise 2015.



Но ако това беше състезание, за да разберем коя от звездите от червения килим най-бързо ще се сдобие с най-новото от модния подиум, то първото място може да е само за Кара Делевин, която се показа на обедното парти на Stella McCartney Resort 2015 като горда притежателка на гащеризон с принт на супергерои от същата колекция.



Като заключение на този текст можем само да кажем... някои хора просто имат късмет!

More from View Sofia

More All fashion