Следва

10 причини да не изхвърлиш телевизора и тази седмица

Мария Игнатова и Алекс Раева се разделят с мъжете си за лятото

Мария и Алекс се разделят с мъжете си за лятото

People of art преди 9 години

По всичко личи, че ТВ тандемът Мария Игнатова и Алекс Райкова ще се забави с лятната си ваканция. Както миналата година, така и тази блондинката и брюнетката тръгват на обиколка из страната с екипа на X Factor, а целта е само една - да намерят следващата музикална звезда на България.

След като стана ясно, че почитателите на риалитито ще се радват на трети сезон на изданието, вече е факт и къде ще се проведе първият кастинг. Маратонът из градовете стартира днес във Велико Търново.

Освен Мария и Алекс, заедно с екипа ще бъде и продуцентът Маги Халваджиян. Старата столица безспорно има сериозни традиции в историята на X Factor България. От там са звезди като Михаела Филева и Мария Илиева, която в продължение на два сезона влиза в ролята на съдия и ментор на талантите. От района на града – Горна Оряховица, е и момчето, което впечатли самите Hurts – Богомил, пише bliasak.bg.

Предстои да разберем и дали голямата надежда на българската музика – Кристиана Асенова, която спечели формата „Големите надежди” и която се яви на кастинг именно във Велико Търново, ще се пробва и в X Factor. Именно Любо Киров, който отново ще бъде жури на музикално шоу №1 в света, бе споделил на сцената на „Големите надежди”, че ще се радва да я види и в X Factor.

 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра