Следва

Кой как избра да се рекламира: четири топмодела за Gucci

Кой кака избра да се рекламира: Уинона Райдър за Rag&Bone

Лица на рекламните кампании на Rag & Bone винаги, или поне откакто ние знаем, са...

All fashion преди 9 години

Лица на рекламните кампании на Rag & Bone винаги, или поне откакто ние знаем, са актриси и актьори. В лятната кампания на бранда участва дебютантката Стейси Мартин, а есента на елегантното място застава 42-годишната Уинона Райдър, която дизайнерите на марката приемат за своя икона.

Уинона от известно време не се появява по корици, още по-малко в тематични сесии, но за сметка на това рекламните й ангажименти са повече от наситени.

Основно я свързваме като рекламно лице на Marc Jacobs, актрисата видимо се чувства на място и в новата кампания на Rag & Bone. Сивкава и лаконична фотография, но не в лошия смисъл, ни поднасят от бранда, като неин автор отново, както и във всички досегашни случаи, е фотографът Глен Лачфорд.

Лице на мъжката колекция на Rag & Bone ще бъде Майкъл Пит, опитен в процеса на снимане за компанията, след като вече участва веднъж заедно с французойката Леа Сейду през миналата есен, после отстъпки за лятото позицията си на Емил Хирш, който партнира на вече споменатата Стейси Мартин и сега се връща пак.

More All fashion