Следва

Шарлот Генсбур с колекция за Current/Elliott

Double Trouble: На лазурния бряг

4 следобед е, намираме се на Лазурния бряг, по-конкретно Кан. В бурна подготовка сме за запомнящо се парти, преливащо от шампанско, светкавици на фотоапарати и танци до сутринта...

Shopping преди 9 години

4 следобед е, намираме се на Лазурния бряг, по-конкретно Кан. В бурна подготовка сме за запомнящо се парти, преливащо от шампанско, светкавици на фотоапарати и танци до сутринта.

Искаме да сме уверени, красиви и безбожно секси. Красотата за нас е да подчертаем естественото, добавяйки частица от елемента на изненадата. За целта подбрахме тези две поли, които ще се съревновават в днешния Double trouble. Едната е на италианския дизайнер Fausto Puglisi, а другата красавица е от Cliche. И двете носят много лятно настроение. Особено ни впечатли готиният, дързък принт по полите. Ще ги носим в града, на плажа и на готиното парти тази вечер.

Първият ни вариант Fausto Puglisi в синьо и коприна е много луксозен, със също толкова луксозна цена 617 € от www.stylebop.com.



А сладураната на Cliche в светло розово,можем да си закупим за 175 лв и гордо да я закачим в гардероба ни сред другите resort находки от сезона. От cliche.bg

More from View Sofia

More Shopping