Мъжете, които познават жените: Главният редактор на Playboy Христо Запрянов

Жените искат да ги провокираш, дори понякога по агресивен и по-циничен начин, искат да се чувстват желани...

Срещата ни с този интелигентен, млад, привлекателен, дори много секси мъж най-вероятно ще изненада приятно по-голямата част от дамите. И не за друго, а защото външният му вид все още крещи, ходещ на пръсти по тънкото въженце между необуздания тестостерон на блудното момче и дошлия разум на улегналия мъж след 50-те, че в него има повече от външност, медийна принадлежност, социална поставеност и стечение на фамилни гени.

Предупреждаваме читателите с по-необострено усещане за либералност, праволинейност в мисленето и неоткрито в самите тях чувство за хумор, да четат внимателно и „между редовете”!

Коментари: 2

B
budimir metalnikov (2014/07/14 / 02:24)
ИМАМЕ СЕРИОЗЕН ВЪПРОС КЪМ ТОЗИ СЕКС ПОЗНАВАЧ. ЗНАЕм, как през последните години стана ясно,че някои хора, оставят своите трупове, за да могат да бъдат ползвани от некрофили. така никой не е наранен.тялото е вече мъртво, а и твоята воля (макар,че мъртвия няма как да има воля, но всъщност има- цялата логика на наследяването е логика на мъртвото, заради това комунизма не позвлоява наследяване- смята това за възможност глупоста да властва. например, ако имаш милиони да ги завещеш на кучета или котки..не може олигофренията на стареца или агонизиращия да бъде императив,но все пак в буржоазното общество може).. Въпроса, който е фундаментален..жената какво е, тяло или съзнание. Да си представим,че сме в 100г напред и можем да клонираме в домашни условия човешки същества, както ползваме фотошопа. Имаме два индивида, които искат да правят секс момиче на крехка възаст. и си клонират такова същество.. Единия създава тяло на дете и съзнание на възрастна жена. Другия произвежда тяло на възрастна жена, но със детско съзнание. Кой от двамата някакъв закон би преследвал..Защото със сигурност ще преследва..забележете, че куклите, които не могат да псотрадат, дори тях не ги правят да изглеждат като деца. Това е много важен критоко-идеологически въпрос. ще видите,че цивилизацията ще се изправи пред това един ден.
B
budimir metalnikov (2014/07/11 / 13:17)
какви детинщини..Че лицемерието на жената е най- опияняващото нещо..никога да не си наясно, какво иска..а не да си наясно..Защо се смята,че трябва да познаваш жената, за да станеш близък с нея..това е много реакционно..Жените не харесват тези, които си мислят,че знаят всичко за тях..а и какво може да знае..защо не попитате, някой, който определяте така"познавач на жените" нещо конкретно, което знае за тях...това е познание, което не знае нищо..но няма лошо да е така..лошото е,че се настоява,че това е важно..кант е казал..ЖЕНАТА НЕ ИЗДАВА СВОЯТА ТАЙНА..кой идиот тогаз твърди, че познава жените..какво им познава..ааа,какви хуманизатори навсякъде..Точно плейбой трябва да е най-дехуманизирано..да показва жената студена, като кукла..това е ултимативния фантазъм..кукла с душа е най-отвратителното нещо на света

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.