Следва

Ким Кардашиян засвидетелства любовта си към Норт в очарователен черно-бял кадър

От любов към големия екран: какво ново в киното в заглавия и трейлъри

И ние пак сме на кино. Звучи така, сякаш не сме си тръгвали от салона, но с толкова хубави филми, които искаме да гледаме, просто няма как...

Movies & TV преди 9 години

И ние пак сме на кино. Звучи така, сякаш не сме си тръгвали от салона, но с толкова хубави филми, които искаме да гледаме, просто няма как. А ако постоянно висим там, това значи само едно - лято е, жега е и очевидно не сме на море. Тогава какво по-хубаво от една прохладна вечер, споделена с приятели и в компанията на готин филм, за да се посмеем заедно. И после още една, и още една...

Затова ето заглавията, които може да сте пропуснали ( Trailer 1, Trailer 2, Trailer 3, Trailer 4), ето и новите горещи премиери, които ни очакват това лято: 

"Пътят на Юпитер" ("Jupiter Ascending")

Актьорите: Мила Кунис, Шон Бийн, Дъглас Бут, Еди Редмайн, Джейм Дарси, Тери Джилиан

Режисьорът: Анди Уашовски, Лана Уашовски

Сюжетът: Джупитър Джоунс (Мила Кунис) е родена под нощно небе, предричащо, че е предопределена за велики неща. Вече пораснала, Джупитър сънува звездите, но жестоката действителност е, че животът ѝ е тежък и се състои предимно от чистене на тоалетни и лош късмет. Чак когато генетично подобреният бивш военен Кейн (Чанинг Тейтъм) пристига на Земята, за да я намери, Джупитър започва да разбира съдбата, която я очаква – генетичният ѝ състав я определя като наследница на нещо изключително и тя може да промени космическото равновесие.

Премиерата: 18 юли (България)







"Люси" ("Lucy")

Актьорите: Скарлет Йохансон, Морган Фрийман, Мин-Сик Чои, Клеър Тран

Режисьорът: Люк Бесон

Сюжетът: В "Люси" Йохансон се превъплъщава в образа на млада жена, която живее във футуристичния азиатски град Тайпей. След като става жертва на отвличане, Люси се събужда с няколко плика наркотици, зашити във вътрешността на стомаха й.

Случайното изтичане на единия пакет в тялото й отключва неподозирания капацитет на мозъка й и я оборудва със сила, бързина, познания и възможности отвъд тези, които хората познават. Надарена със свръхпотенциал, Люси се заема със задачата да отмъсти на хората, поставили я в тази ситуация. С помощта на професор Норман (Морган Фрийман), специализиран в изследванията в областта на човешкия мозък, тя започва преследване, което ще разкрие тайни отвъд границите на човешкото познание.

В разгара на мисията Люси откриви нови хоризонти на човешките възможности, които й позволяват да научи китайски за час, да контролира времето и пространството и да управлява тялото си по невиждан начин. Изтеклият в тялото й наркотик отключва достъпа до много повече от онези 10 процента мозъчен потенциал, които обикновените хора използват. Така тя има възможност да разкрие тайни „отвъд границите на нашата Вселена“. Тази й дарба обаче поставя на масата един много важен въпрос – готово ли е човечеството за това?

Премиерата: 1 август (България)







"Пазители на Галактиката" ( "Guardians of the Galaxy")

Актьорите:  Бенисио Дел Торо, Глен Клоуз, Лий Пейс, Джон С. Райли, Майкъл Рукър, Зоуи Салдана, Крис Прат, Дейв Батиста

Режисьорът:  Джеймс Гън

Сюжетът: „Пазители на галактиката“ е филм, зареден с много екшън и епични космически приключения, които разширяват Вселената на Marvel. Дръзкият авантюрист Питър Куил известен в галактиката като „Star-Lord” се оказва обект на безпощадно преследване от ловци на глави, след като е откраднал мистична сфера, силно желана от Ронан - могъщ злодей с амбиции, заплашващи цялата Вселена. За да избяга от неуморимо преследващия го Ронан, Куил неохотно сключва примирие с група от четирима неудачници – Рокет, миеща мечка, запалена по оръжията; Грут, подобен на дърво хуманоид; смъртоносната и загадъчна Гамора и жадуващия за отмъщение Дракс Унищожителя.

Когато Куил открива истинската мощ на сферата и заплахата, която тя представлява за цялата Вселена, ще трябва да положи всички усилия да мобилизира сбирщината от свои съперници за последен, безрасъден отпор, от който зависи балансът в Галактиката.

Премиерата: 8 август (България)







"Wild Card"

Актьорите:  Джейсън Стейтъм, Доминик Гарсиа-Лоридо, Седрик Шоумена, Макс Касела, Хоуп Дейвис, Ан Хечи, Майкъл Ангарано, Майло Вентимиглиа, Стенли Тучи, София Вергара, Крис Браунинг

Режисьорът: Саймън Уест 

Сюжетът: Звездата Джейсън Стейтъм е пристрастения към хазарта Никълъс Ескаланте, който печели пари като охранител на известно казино в Лас Вегас.

Но не след дълго личния му живот и професионалните му задължения се сблъскват – неговата най-близка приятелка е брутално пребита от местна престъпна фигура и това принуждава Ескаланте да се изправи срещу мафиотските организации, които контролират хазартния бизнес във Вегас.

Премиерата: 8 август (българия)





"Life of Crime"

Актьорите: Дженифър Анистън, Джон Хоукс, Ясин Бей (Мос Деф), Уил Форте, Марк Бумър, Айла Фишър и Тим Робинс.

Режисьорът: Даниъл Шектър

Сюжетът: историята в „Life of Crime” се завърта около Ордел (Ясин Бей, известен още като Мос Деф) и Луис (Джон Хоукс), които отвличат съпругата (Дженифър Анистън) на богат, корумпиран предприемач (Тим Робинс) и отправят искане за откуп от един милион долара. Работата е там, че бизнесменът не иска жена си обратно и вижда златна възможност да се отърве от нея, без да си цапа ръцете. Така двамата бандити и разгневената съпруга са принудени да изготвят нов план, с който наистина да ударят кьоравото.

Премиерата: 29 август 





More from View Sofia

More Movies & TV