Следва

МОРЕТО В НАС - Разкази и снимки след наводнението в Аспарухово от Никола Михов

Няма да има "Мис България 2014"

Няма да има "Мис България 2014"

People of art преди 9 години

Мечтаната корона, символ на конкурсите за Мис, тази година няма да краси главицата на нито една млада българка.

През последните 3 години най-престижният конкурс за красота се организираше и провеждаше под формата на риалити проект от продуцентска компания „Ноу фрейм медия" и се излъчваше по ТВ7. Правата за конкурса бяха откупени от Жени Калканджиева за 3 години от продуцентите Емил Кошлуков и Виолета Сечкова. Трите години изтекоха и сега конкурсът е като нещастно сираче, което никой не иска да осинови, пише "Всеки ден".

Дълго време „шестата по красота в света" притежаваше правата и сама си го организираше, но финансовата криза я принуди да се откаже

Последните три победителки в конкурса „Мис България", организиран от „Ноу фрейм медия", са безспорно красиви момичета, но не успяха да добият популярността на предшественичките си - Жени Калканджиева, Антония Петрова и Ивайла Бакалова. Ваня Пенева, Габриела Василева и Нанси Карабойчева бяха избрани със зрителски вот. И трите са студентки, умело избягват да се забъркват със скандали и неподходящи мъже и имат достойно за една Мис поведение.

През 2012 година имаше безпрецедентно отнемане на короната от избраната за най-красива българка Ина Манчева. Тогава се установи, че красивата врачанка е избрана с гласове, изпратени предимно от сървъри от Пакистан и Бангладеш. Стана ясно, че хакерската атака е организирана от близък приятел на Ина, и тя изживя унижението да бъде декоронясана пред цяла България само ден след финала. В сутрешния блок на ТВ7 Стойчо Керев и Емил Кошлуков свалиха короната й и я връчиха на първата подгласничка Габриела Василева от Бяла Слатина.

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра