Следва

Кобрата и Кличко се изправят един срещу друг в Деня на съединението на България!

Обичта на известните: Лана Дел Рей и Франческо Кароцини

Слухове за пресния роман на Лана Дел Рей и Франческо Кароцини тръгнаха още...

People of art преди 9 години

Слухове за пресния роман на Лана Дел Рей и Франческо Кароцини тръгнаха още миналата седмица. Двамата млади не казаха нито дума по повод приказките, на ето че днес в нета се появиха първите общи снимки на новосформираната двойка, директно от Италия.

Певицата и известния фотограф са мегасладки, бъбрещи приятно и интимно един до друг на проста пейка в рибарското градче Портофино. Абсолютно небрежни, Лана и Франческо не крият чувствата си, за радост на господа снимащите: двамата се прегръщат и целуват, а от лицата им не слизат усмивките и за миг.

Следва да се припомни, че тази връзка на звездата идва много скоро след предишната й. В края на миналия месец едва Лана се раздели с гаджето си, музиканта Бари Джеймс О'Нийл, с когото излизаха от 2011 година.

Влюбените дори бях сгодени - през февруари репортерите забелязаха на пръста на певицата пръстен, а после стана ясно, че Дел Рей и избраникът й са се обещали още през лятото на 2013-а. До сватба обаче така и не се стигна.



Според по-запознати западни колеги, Дел Рей и Кароцини се виждат от почти месец, което означава, че или между двете гаджета на певицата е имало времева засечка или когато Бари Джеймс съвсем неотдавна уверяваше всички, че проблеми във връзката му с Лана няма никакви, всъщност не е било баш така.









More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра