Следва

Днес избрахме: Tom Ford Neroly Portofino Collection

Welcome to Sofia: Любимият продукт на холивудските коафьори Moroccanoil Treatment вече и у нас

Moroccanoil предлага революционна формула, която е лесна за използване и осезаемо променя косата, като я прави красива, здрава и в същото време естествено изглеждаща...

Hair преди 9 години

Moroccanoil предлага революционна формула, която е лесна за използване и осезаемо променя косата, като я прави красива, здрава и в същото време естествено изглеждаща. Създадени в последното десетилетие, продуктите на Moroccanoil бързо добиват световна популярност сред известните личности, филмовите и телевизионни стилисти и модните редактори.

Революционният продукт, известен по цял свят с изключително чудодейното си действие върху косата и за който самата Мадона казва, че е едно от нещата, без които не тръгва никъде, е вече достъпен в България. Използван като средство за постигане на копринена гладкост, оформяне и завършване на прическата, продуктът се абсорбира напълно от косата, за да й придаде сияен блясък, разкош и копринена нежност.

Moroccanoil се характеризира със съчетание от мощни съставки, ключовата от които е аргановото масло. Този модерен начин за третиране на косата я подсилва, повишава еластичността й и предпазва от вредното влияние на околната среда. 



Идеален за всички типове коса, Moroccanoil Treatment:

- Преобразява и защитава косата
- Придава видим блясък на косата без никакъв мазен остатък по нея
- Укрепва косъма от корена до върха
- Помага за възстановяване на клетъчната структура на косъма, за съживяването на косите без блясък и жизненост
- Подсилва податливостта на косата към обработка, като я подхранва и предотвратява заплитанията
- Помага за намаляване на времето за стилизиране и изсушаване на косата

 За най-добри резултати върху измита коса се слага количество колкото стотинка от Moroccanoil Treatment. Косата се сресва, след което се изсушава и оформя, както обикновено.
За да пригладите суха коса и да предотвратите накъдряне, сложете малко количество Moroccanoil Treatment на пръстите си и оформете косата си, както желаете или втрийте между дланите и пригладете косата.

Характерният аромат на Moroccanoil и сините и оранжеви нюанси в опаковките на продуктите са вдъхновени от Средиземноморието. Уханието омайва сетивата и успокоява мислите.

More from View Sofia

More Hair