Следва

Vans и Liberty Art Fabrics в пъстра колаборация

Тази есен David Beckham Bodywear с нови модели за H&M

През есента Дейвид Бекъм ще представи нови модели в колекцията си David Beckham Bodywear за H&M, предлагайки актуален прочит на тенденциите за сезона...

All fashion преди 9 години

През есента Дейвид Бекъм ще представи нови модели в колекцията си David Beckham Bodywear за H&M, предлагайки актуален прочит на тенденциите за сезона. И този път фокусът е изцяло върху функционалността, кройките и удобството. Колекцията влиза в магазините на H&M на 21 август и ще бъде налична и у нас.

„Има голям заряд в новите модели от колекцията ми бельо за H&M. Истински се наслаждавах на процеса на създаването им, особено при съчетаването на всички тези нови цветове и текстури. Надявам се феновете на модата да приемат колекцията също толкова добре, колкото и аз“, споделя Дейвид Бекъм.

Новото през тази есен са карираните пижама-панталони от памучен поплин в тъмно сини нюанси. Свежо допълнение са colour-block тениските и Long John клиновете, изработени от памук и вълна, както и плътните вълнени чорапи и памучни шапки. Colour-block и райе са двата варианта, които откриваме като основен мотив при блузите с обла яка и лежерните панталони. Тънки вертикални ивици са използвани и като завършващ елемент на тениските, пижама-панталоните и късите панталони. Кобалтово синьо е основният цвят за сезона, допълващ класическите сиви и черни нюанси, които по традиция присъстват в колекцията.

Първата колекция David Beckham Bodywear for H&M бе пусната в продажба през 2012 г. и бързо се сдоби със световен успех. 

More from View Sofia

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 17 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.