Следва

Тялото: 7 лесни и евтини начина да направим костите си силни

От първо лице: Какво си хапват звездите, когато са на диета? - Теодора Духовникова

На тези жени винаги сме им се възхищавали и не рядко сме се чудели как го правят те?! Как се отнасят към тялото си? Какво си хапват, за да не пълнеят? Как поддържат перфектната си форма?

Health преди 9 години

Отдавна вече влизаме във форма за лятото и, колкото и да се бави с идването си то, знаем, че почти е наближил моментът, в който ще трябва да се съблечем на плажа и в най-лошия случай да изглеждаме прекрасно в чисто новите си бански.

Разбира се, и ние сме от почитателите на кратките срокове и смелите фантастични резултати, що се отнася до хранителните режими, които прилагаме, но също така знаем и, че рядко подобна комбинация е реалистична, въпреки всичките жертви, които правим в името на минус няколко килограма.

Има обаче, жени, които сякаш нямат никакви проблеми с външния си вид. Те са грациозни, красиви и сами по себе си привлекателни дами, които със самочувствие ползват телата си и дори успяват да ни накарат да им завидим понякога затова. На тези жени винаги сме им се възхищавали и не рядко сме се чудели как го правят те?!  Как се отнасят към тялото си? Какво си хапват, за да не пълнеят? Как поддържат перфектната си форма?

И ето днес, имаме възможността да разберем част от тайните на една от любимите ни родни актриси. Синеока, с Холивудски скули и сияйна усмивка, Теодора Духовникова говори от първо лице затова как се грижи за себе си.



Какво си хапвам ли? Май просто не хапвам!
Сега съм много на вълна - много вода! Вода - сутрин на гладно и половин час поне след това- нищо. Плодове, сурови ядки и мноооого, много вода. All day long!

Знам, че е най-добре, да се яде често и по малко, но при мен това не работи - просто защото обичам, като седна да ям, да ми е мноооого спокойно и дълго и приятно и да имам приятели наоколо и чаша вино, а това - на обед, за мен е невъзможно - най-много работя следобед и вечер! Затова, избрах за мен и моят начин на живот това - през деня се храня лекичко - с плодове, ядки, таратор и вода, вода, вода и вечер, след като е минало всичко важно, се отдавам на хубава и дълга вечеря. БЕЗ ЧУВСТВО ЗА ВИНА! Като това не значи, да ти се счупи масата от чинии, нали, просто - нормално ядене, но веднъж на ден!

По-добре би било, да е на обед, защото метаболизмът вечер е забавен, но моят си ден това не го позволява.

И все пак съм убедена, че най-много се пълнее от чувство за вина. Като се храниш с удоволствие и без да се самоизмъчваш, не пълнееш някак си.

И много внимавам с месото и яйцата - трябва задължително да знам, от къде идват и какво има в тях, защото те са пълни с гадости, хормони на разтежа и химии и понякога си мислиш, че вечеряш готино - салата и месо, културно и разделно, нали, пък то си вкарваш лоши и опасни неща, пълнееш, задръстваш се с токсини и отрови и целия организъм бавно и методично се скапва.

В Корана не напразно е написано - Аз съм това, с което се храня ! Те имат предвид, да не се храниш със завист и злоба, защото и ти ставаш такъв, но и конкретно за храната си важи, според мен. Да се храниш чисто! С чисти и прости храни! 

More from View Sofia

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 1 месец

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.