Следва

Петте любими парчета на Васил Найденов

Бионсе опроверга слуховете за раздялата си с Джей Зи

Бионсе по всякакъв начин се опитва да докаже на света, че бракът й с Джей Зи не се разпада и двамата са все още пълноценно и щастливо семейство...

People of art преди 9 години

Бионсе по всякакъв начин се опитва да докаже на света, че бракът й с Джей Зи не се разпада и двамата са все още пълноценно и щастливо семейство.

Последните дни тя публикува няколко кадъра в своя профил в Instagram, на които ясно се вижда, че заедно с рапъра, далеч от светлините на прожекторите, прекарват времето си добре.

Очарователният кадър, на който двамата са хванати за ръце в океана затрогва, а този, на който заедно с малката Блу Айви наблюдават съвременна арт инсталация в Бруклин, Ню Йорк е повече от показателен, че проблем в тяхната връзка няма.



И въпреки горните снимки, таблоидите и голяма част от приближените на влиятелната двойка продължават да твърдят, че те са разделени. 

Хора от екипа на тяхното турне, което точе в момента, издадоха, че те си говорят чрез асистентите си, спят в различни стаи и се засичат само на сцената.

Самата Бионсе за пореден път пък засили слуховете за кризата във взаимоотношенията им с Джей и по време на един от концертите.

Дивата изпя хита си от 2006 г. „Resentment” с различен текст. Певицата излезе на сцената, облечена в бяло и с було на главата. Докато пееше, тя смени някои от стиховете с други, отговарящи на нейния живот.

И вместо: „Бях до теб през последните шест години”, както в оригинал, дамата изпя: „Бях до теб през последните дванайсет години” – колкото в действителност е с половинката си.

Промяната на цифрата провокира истинска истерия сред феновете ѝ, но Бионсе спокойно продължи песента. В стиха :” Сякаш не можех да го направя за теб като твоята любовница”, тя използва думата „гадна к*чка”, което също изненада почитателите ѝ.

В цялата песен се пее за една жена, която е наранена от изневярата на любимия си. Дали тази жена е Бионсе обаче, все още никой не знае. 


 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра