Следва

Само женски или само мъжки гардероб? Няма вече такова понятие

Fest Style: 20 страхотни визии за фестивално вдъхновение

Определено не скучаем при всичките тези фестивали, с които е запълнена лятната ни програма и тепърва ще има да навлизаме все по-дълбоко и по-дълбоко в музикалното настроение, докато изцяло не се отдадем на фестивалния вихър, който е на път да ни завърти.

Street Style преди 9 години

Здравейте, фенове на музиката, лудите танци до зори, нощуването на открито и полуделите от ентусиазъм тълпи!

Определено не скучаем при всичките тези фестивали, с които е запълнена лятната ни програма и тепърва ще има да навлизаме все по-дълбоко и по-дълбоко в музикалното настроение, докато изцяло не се отдадем на фестивалния вихър, който е на път да ни завърти чак до есента.



Разбира се, както ние, така и гардеробът ни се пълни със ентусиазъм, за да облече свободния ни дух и да даде израз на напиращите радостни емоции. Смели принтове, много аксесоари, летни шапки, ресни и задължителните слънчеви очила сътворяват истински бохемски рай. Разпуснете коси и почерпете вдъхновение от тези 20 супер свежи фест визии.

Ние определено си заплюхме вече няколко за предстоящия EXIT. А до него остават само броени дни.







































Голямото балканско приключение тази година е под надслов EXIT ADVENTURE! То ще се случи традиционно в Петроварадинската крепост в Нови Сад (от 10 до 13 юли) и плаж Яз в Будва, Черна гора (от 15 до 17 юли).



More from View Sofia

More Street Style