Следва

През седмицата ще видим... Или най-интересното в афиша на града 7 - 13 юли

Поли Генова заби ново гадже

Поли Генова заби ново гадже...

People of art преди 9 години

Победителката в „Музикална академия” Поли Генова отпраши на романтично пътешествие със сина на треньора по стрелба Юри Митов. Самоличността на младежа бе разкрита от Мария Гроздева.

Жената с най-точен мерник в републиката го поздрави с шеговит коментар под снимка, която певицата бе постнала във Facebook. От кадъра става ясно, че тя харчи наградата си от 100 000 лв. за обиколка на Европа, този път в изцяло мъжка компания.

Гласовитото миньонче вече беше в Италия и Хърватия, а следващата й парти дестинация е Лондон, забелязаха колегите от в. Монитор.



По време на участието си в шоуто на TV7 тя остана без гадже. Водещият в БНТ Вернер Москов бойкотира лайфовете и спря да търси контакт с нея, а когато приключенията й в ефир приключиха, Генова видя, че се е изнесъл тихомълком от дома й. В момента брюнетът грее по светски събития под ръка с моделката Велина Узунова, която миналото лято напираше за Мис България.

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра