Следва

Горещи рокади: Мишел Родригес замени Кара Делевин със Зак Ефрон

Sofia Rocks 2014: В гореща лятна нощ...

Грандиозен, бездиханен и много по-различен от всеки друг път...

Music преди 9 години

Дългоочакваният Sofia Rocks 2014 се случи.
Грандиозен, бездиханен и много по-различен от всеки друг път, фестивалът зарадва привържениците на по-тежката музика, които от своя страна започнаха да се събират още от обяд на стадион "Академик" вчера.

Музикалният маратон започна още в 14 часа, когато в жегата заби първата група от обявените - Ossy. След тях французите от Alcest продължиха да радват събиращите се хора, а малко по-късно дойде редът и на Skillet.

Mando Diao, с които имахме възможността да си поговорим и малко по-късно ще публикуваме интервюто, което направихме с тях, излязоха четвърти на сцената, а с намаляването на дневните температури, градусите все по-очестено растяха, за да се увеличат и ескалират до огромна експлозия, създадена от титаните The Offspring.

Изсвирването на целия албум Smash бе заслужена награда за всички почитатели на групата, които бяха толкова щастливи и доволни от сблъсъка със своите любимци, че дори някакъв си носител на Оскар, какъвто е Джаред Лето, нямаше как да ги задъжи и секунда повече на фестивала, след изсвирването на последната им песен.

Разделението между феновете на двата хедлайнера беше осезаемо и веднага след като момчетата от The Offspring слязоха от сцената, отливът на хора от стадиона започна. В крайна сметка останаха само истинските "ешелони", които буквално се побъркаха от удоволствие при появата на иконичната личност на Джаред.

Луиза Григорова и Рут Колета бяха сред тълпата пощурели фенки на 30 Seconds to Mars, които пищяха неистово при вида на пижамения (бел.ред. пижамен, заради сценичния му тоалет) дългокос красавец и целия му бенд. А след като всички се раздадоха до край по време на парчетата на групата, Sofia Rocks 2014 приключи в късните часове на вечерта славно и, бихме казали, доста успешно.


Alcest




Skillet




















Mando Diao














THE OFFSPRING


























Thirty Seconds To Mars






































 

More from View Sofia

More Music