Следва

Леонардо ди Каприо в неузнаваем външен вид след последните събития и слухове около него

Горещи рокади: Мишел Родригес замени Кара Делевин със Зак Ефрон

Слуховете за връзката на Зак Ефрон и Мишел Родригес най-накрая бяха потвърдени....

People of art преди 9 години

Слуховете за връзката на Зак Ефрон и Мишел Родригес най-накрая бяха потвърдени.

Умели папараци щракнаха чисто новата Холивудкса двойка по време на тяхната екскурзия в Сардиния. Двамата смело раздаваха целувки и прегръдки един на друг, и повече от ясно си личеше близостта, далеч от "просто приятелска", която има помежду им.

Истината е, чe малко се изненадахме от десния завой, който прави Мишел, имайки предвид бисексуалността й и последната й връзка с британския топмодел Кара Делевин. Двете момичета изживяха красив романс, но съвсем наскоро по неизвестни причини пътищата им се разделиха.

35-годишната звезда от „Бързи и яростни“ е с девет години по-голяма от 26-годишния Ефрон, но явно това не е проблем за двамата. Очевидци пък твърдят, че те са най-странната двойка, която са виждали, а поведението им е повече от объркващо и трудно за разбиране.





























 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра