Следва

Европейското турне на Submotion Orchestra започва от София

Леонардо ди Каприо в неузнаваем външен вид след последните събития и слухове около него

Безспорно актьорът има нужда от почивка тези дни...

People of art преди 9 години

Безспорно Леонардо ди Каприо има нужда от почивка тези дни.
След спекулациите относно смъртта на съпруга на моделката Кати Клиъри, които свързаха нещастния случай с името на Лео, се радваме да го видим усмихнат и в нелоша форма, въпреки леко неразпознаваемия му външен вид, който напоследък "вълкът" има.

Актьорът, който бе обвинен, че е предизвикал 40-годишният бизнесмен Андрю Стърн да сложи край на живота си заради лекия флирт, който имал с жена му, беше заснет в компанията на своята прелестна приятелка, ангела на Victoria's Secret Тони Гарн, да играе волейбол на плажа в приятна компания.

Напоследък Тори и Лео често биват засичани заедно. Двамат не спират да си организират романтични разходки и вечери и по всичко личи, че последните събития и слухове около Ди Каприо по никакъв начин не са повлияли на връзката му с Гарн, която от своя страна не спира да го обсипва с нежности и любов.


















 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра