Следва

Мария Илиева, Жана Бергендорф и Криско започнаха да си говорят с песни

Директно от PR-a: Гери Дончева с нова песен и жълто парти

На 5-ти юли Гери Дончева отбеляза с пищно ЖЪЛТО парти премиерата на новата си песен Insatiable Love (“Неустоима любов”) и 5-ия рожден ден на семейния хотел МИДА в Слънчев бряг...

Други преди 9 години

На 5-ти юли Гери Дончева отбеляза с пищно ЖЪЛТО парти премиерата на новата си песен Insatiable Love (“Неустоима любов”) и 5-ия рожден ден на семейния хотел МИДА в Слънчев бряг. Песента е записана заедно с Лекстър (Lexter) в студиото на Лейди Гага в Испания. Партито откриха Румънеца и Енчев заедно с Мариета, като Гери също се присъедини към музикалните им изпълнения. Талантливите Марио и Иван от „Иволюшън”, вдигнаха градуса на настроението с танц по музикален микс на Майкъл Джексън.

Партито продължи с моден коктейл от ревюта, които показаха последните тенденции при дамското и мъжко облекло за летния сезон. Модните дефилета откри VHK Fashion с дизайнер Веселка Крачунова, която показа летни тоалети пълни със свежест, елегантност и свобода в ярки цветове и от леки ефирни материи. Самата дизайнерка Веселка Крачунова беше избрала тематичен тоалет за партито в хотел ”Мида”, изработен лично от нея с над 40 броя миди. Естетика, стил и красота показаха с оригиналните си дизайнерски творения и Justy Fashion by Beauty Avenue. Мъжка мода от най висок клас представи Cacharel – символ на елегантност, строг индивидуализъм и дозирана артистичност. Предложенията за мъжкия гардероб и специално за дръзките мъже показа дизайнерката на модна къща „Агресор” – Марияна Папаличева. Атрактивни бански костюми и експлозия от цветове представи дизайнерката на Toni Lans – Антоанета Кисимова. Хит при банските са високата талия и дантелата. Плажна мода демонстрираха и Sugarfree, които предлагат съчетания от дрехи за свободно време и спорт, плажни облекла и аксесоари за елегантните жени. На финала дизайнерът Стоян Радичев показа ефирни и нежни сватбени тоалети с различни силуети – тип принцеса, русалка и авангардни. В много от дефилетата се включи и българската марка очила KWIAT с актуални модели слънчеви очила – задължителният моден аксесоар на лятото

.

Традиционното цветно парти, с което Гери Дончева открива всеки летен сезон беше уважено от редица гости, които блестяха в красиви жълти тоалети. Деси Гръблева със съпруга и децата си, Поли Петракиева със съпруга си, Цвети Енчева с двамата си сина, Павел и Едита Цветков с дъщерите си, д-р Елиза Георгиева със съпруга си д-р Йордан Георгиев, Станислава Левтерова от „Магаданс”, Йордана Димитрова със сестра си, Малина Димитрова с дъщеря си и др., бяха сред гостите уважили събитието. Самата Гери Дончева беше облечена в ефектна жълта рокля на Paloma Fashion. Традиционна част от партито бяха красивата заря и пускането на фенери, тази година в жълт цвят. Гостите получиха като подарък дискове с песента на Гери, осигурени от Silver First.





Дрес кодът на летните партита, организирани от Гери Дончева и семейството й, всяка година е решен в различен цвят. До момента е имало Зелено, Оранжево и Синьо лятно парти. Тазгодишният избор на жълтия цвят не е случаен. Жълтото олицетворява блясъка на духовното, на познанието, внася равновесие в мислите и чувствата, стимулира творческите и интелектуалните способности. Жълто като слънцето, жълто като златния пясък, жълто като символ на интуицията, на вечността, двигател на силата и мъдростта.

Още от днес (07 юли, 2014):

Fest Style: _20 страхотни визии за фестивално вдъхновение

Джесика Симпсън се омъжи за бащата на децата си

Виктория Андерсън за Schon Magazine

Кара Делевин за Mulberry

Петте неща, _които харесахме в модата през изминалата седмица

И още...

More from View Sofia

More Други