Следва

Две от най-талантливите ни балерини и хореографът Петър Илиев ще се обучават в Pacific Northwest Ballet School

15 години семейно щастие отпразнуваха Виктория и Дейвид Бекъм

Двамата се срещат на благотворителна футбулна среща през февруари 1997 година в Лондон...

People of art преди 9 години

Двамата се срещат на благотворителна футбулна среща през февруари 1997 година в Лондон. Виктория е заедно с една от Spice Girls приятелките си и твърди, че няма представа, кой е Дейвид. Но по думите й е било любов от пръв поглед. Дейвид от своя страна разказва, че е бил напълно завладян от “Posh Spice”, след като я вижда в един клип и още тогава е заел, че ще се ожени именно за нея.

Настоящата fashion icon и дизайнер, и бивша Posh Spice Виктория и футбулната звезда Дейвид отбелязват 15 години заедно. Четири деца, кариера на моден дизайнер и футболни победи заедно с множество реклами на бельо - уникална двойка, която пише своята забележителна глава в историята на знаменитостите.


Виктория сподели в Туитър своя снимка със съпруга й от първия им танц като женена двойка. "15 красиви години. Чувстваме се благословени и благодарни за вашата любов и подкрепа през годините. Толкова специален ден", написа тя под фотоса.

 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра