Следва

Кание Уест в колаборация с A.P.C.

Дневниците на редакцията: Кание Уест в колаборация с A.P.C, Ашли Бенсън е новото лице на H&M, Louis Vuitton отиват на съд...

Чудесни новини за феновете на сериала „Малки сладки лъжкини”. Ашли Бенсън е новото лице на лятната капания на H&M Devided...

All fashion преди 9 години

Кание Уест в колаборация с A.P.C.

Хип-хоп звездата Кание Уест е известен със своите избелели джинси, кожени панталони, oversize тениски и „кандаски смокинги”. Този емблематичен стил, решен изцяло в неутрални цветове, характеризира в общи линии неговата колекция за A.P.C. виж още>>>

Ашли Бенсън е новото лице на H&M

Чудесни новини за феновете на сериала „Малки сладки лъжкини”. Ашли Бенсън е новото лице на лятната капания на H&M Devided. Рекламните снимки са в пълен синхрон с личния небрежен стил на актрисата и я показват в различни визии - От протрити джинси с потник до закачливи полички и топове с романтични френски цитати.







Шер Хоровиц от "Баровки" вдъхнови виртуална платформа за пазаруване

Компанията за компютърни технологии Metail.com разработи виртуална платформа за пазаруване идентична с тази на Шер Хоровиц – героинята от сериала от 90-те "Баровки".

В нея, чрез въвеждане на индивидуалните си мерки и черти, всеки може да създаде свой триизмерен модел, на който да изпробва изобилие от дрехи. В добавка, всеки потребител има възможност да споделя създадените комбинации с приятелите си чрез e-mail и социалните мрежи.





Mодният бранд Louis Vuitton на съд заради расистки забележки

Екс служител от магазина на Louis Vuitton в Лондон съди модната къща с обвинение за расистки забележки направени от бивш мениджър. Оливър Кофи твърди, че мениджърът е казал на служител от африкански произход, че „черните хора са роби, които ядат мръсотия от пода”, като е имало и други недоброжелателни коментари по повод раса и религия. Обвинителят твърди, че всички изказвания са направени със сериозен тон, и са създали негостоприемна и унижаваща работна среда, въпреки опита на мениджъра да се измъкне, че е било само шега.

Централата на Louis Vuitton е излязла със становище по случая, в което заявява, че „компанията има политика на нулева толерантност към тормоз и насилие от всякакъв тип”, и че „подобно поведение към служителите е тотално нарушение на етиката на Louis Vuitton”. Случаят се разследва, а мениджърът е отстранен от работа.



Новата колекция на Дейвид Бекъм за H&M е тук и е страхотна!

За разлика от миналата година, когато моделите бяха по-изчистени и семпли, настоящата есена колекция на Бекъм за ритейл гиганта е по-енергична, със свободни, дори размъкнати предложения, които се заиграват с цветове и текстури.

Колекцията включва памучни пижамени долнища, color-block тениски и пуловери с кръгло деколте, памучни и вълнени клинове в контрастни цветове. Отличителни характеристи отнова са комфортът, добрият fit и функционалност, а цвенотвият акцент е върху кобалтово синьото, черно и сиво. В магазините от 21 август. Виж още>>>



Изложба Culture Chanel в Dongdaemun Design Plaza, Сеул

The Sense of Places е името на изложба, която представя местата, на които Коко Шанел е живяла и обичала, и които най-силно са повлияли развитието на стилистичният й език. Над 500 експоната включващи фотографии, книги, обекти, ръкописи, архиви и предмети на изкуството, както и модели, бижута, часовници и парфюми трасират живота на Мадмоазел Шанел. Експозицията разкрива истинският дух на Chanel чрез фина игра на препратки и по изключително елегантен начин хвърля светлина на реалният и въображаем живот на един от най-видните творци на 20ти век.



Изложбата ще е открита за посещение от 30 август до 5 октомври.

Еди Кембъл е лицето на новия „Black Opium” на Yves Saint Laurent

С кампанията на новият „Black Opium” Yves Saint Laurent се стреми да достигне до по-младата публика. Кадрите целят rock and roll glam излъчване и леко мрачно настроени.

За целта е привлечена Еди Кембъл, която се появява и в основната линия реклами на Saint Lauren пролет 2013. Вижте първите кадри.









 

More from View Sofia

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 23 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.