Следва

Сиара репетира за булка

Никол Станкулова ще съди интернет "убийците" си

Никол Станкулова ще съди интернет "убийците" си

People of art преди 9 години

Напоследък все по-често се срещат в интернет пространството се срещат неверни шокиращи заглавия за известни личности, които току що са пострадали, загинали, катастрофирали и пр., чиято цел е рекорден трафик. Възмутени от черния бизнес със сензационни заглавия, Никол Станкулова и Христо Мутафчиев коментираха пред Нова тв проблема, дочуха колегите от в. Труд.

''За тях това е най-бързия начин да привлекат вниманието на хората'', заяви красавицата Никол.
На въпрос как реагират близките на подобни новини за нея, тя отговори: ''За мой късмет имах шанса да се обадя на близките си. Но си давам сметка, че, ако някой се беше обадил на баба ми в такъв момент, нямаше да я има. Майка ми и баща ми се ядосаха много. Смятам да подам жалба''.

Станкулова заяви, че е прочела какво ли не за себе си. "Ще се женя, бременна съм, сирийци някакви...Опитах се с насмешка да гледам, но, ако това стигне до ушите на мой приятел, той може да получи инфаркт'', заяви тя. "Прочетох, че се намирам в дворец на някакъв сириец, който ме е купил. Дори не познавам такъв човек'', възмутена е Никол.
Христо Мутафчиев също се изказа по темата, като заяви, че какво ли не е прочел за себе си. Негов приятел рехабилитатор му се обадил от Варна да пита дали наистина е получил удар и са му спасили живота пред НДК. "Аз се търкалям в Докторската градина, мъртво пиян, около мен мухи, опикан целия...Има наистина много фрапантни случаи", коментира актьорът.

Относно неясните автори на тези статии, Мутафчиев бе категоричен: ''Това са само болни мозъци за 4-ти километър. Има пропуск в закона. В България има достатъчно институции, които могат да седнат и да разработят казуса".
"Лошото е, че в България лошата новина става все по-продаваема. Нека в седмицата има ден на добрата новина, когато всички медии започват своите емисии с добра новина", предложи Христо.

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра