Следва

PARK ART STAGE всяка неделя в Маймунарника

Сиара репетира за булка

Шоколадовата красавица е в бяла дантелена рокля на Reem Acra и по всичко личи, че се чувства прекрасно в ролята на булка...

People of art преди 9 години

Певицата и отскоро майка, Сиaра, украси корицата на сватбеното списание Brides. Шоколадовата красавица е в бяла дантелена рокля на Reem Acra и по всичко личи, че се чувства прекрасно в ролята на булка.

В списанието Сиара разкрива и детайли относно предстоящата сватба с рапъра Future. Тя споделя, че е замислила всички шаферки и шафери да носят един и същ цвят рокли, но в различен дизайн, отговарящ на личността им.

За избора на собствената си булчинска рокля, певицата ще заложи на елегантност „with a little edge”.



Преди време певицата сподели, че още в самото начало на взаимоотношенията им с Фючър, тя имала чувството, че рапърът става за брак.

"Нашата звукозаписна компания ни събра. Отидох в студиото, имах работа, а той беше много спокоен и сладък джентълмен. Още тогава разбрах, че той е различен. Сега той е мой най-добър приятел, мой партньор", казва певицата.

Фючър предложи брак на годеницата си в Ню Йорк, където отпразнуваха рождения й ден.




 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра