Следва

Кой как избра да се рекламира: кучетата на Trussardi

Първо виждане: какво от колекцията на Александър Уанг за H&M избраха да ни покажат от компанията

На страницата на H&M в Twitter преди минути публикуваха първия кадър от колекцията на Alexander Wang за H&M...

All fashion преди 9 години

На страницата на H&M в Twitter преди минути публикуваха първия кадър от колекцията на Alexander Wang за H&M. Ключодържател с боксерски ръкавици с инициалите AW, който обаче, като изключим тийзърския момент, не разкрива нищо, което да прилича на детайли от очакваната с нетърпение есенна колаборация на шведския гигант с Уанг.

Сътрудничеството на H&M с Александър Уанг беше обявено през април, и оттогава се чака някакъв знак или подсказка какво модните хора, така приучени на дизайнерските колекции в рамките на масмарката, налични почти всеки сезон, можем да очакваме от точно това сътрудничество. Иначе се знае, че колекцията ще е в магазините на 6 ноември 2014, както стана ясно от един пост в Instagram профила на дизайнера - датата тогава бе изписана като на табло на стадион.

Дали между двата анонса има паралел, както е логично да се допусне, и дали той минава през така любимата на американеца спортна линия в модата, предстои да видим след 4 месеца точно.

Още от днес (08 юли 2014):

Петте неща, които НЕ _харесахме в модата през изминалата седмица

Онлайн зареждане: _Нежна революция с привкус на PUNK

Love to quote: 7_зареждащи цитата за по-богата седмица

Дневниците на редакцията: _Кание Уест в колаборация с A.P.C, Ашли Бенсън е новото лице на H&M, Louis Vuitton отиват на съд...

Mando Diao пред ViewSofia: Ще правим музика, докато умрем!

И още...

More from View Sofia

More All fashion