Следва

Българска роза и японски научни открития в революцията Ultimune на Shiseido

Редакторски двубой: Да или Не на новата прическа на Кристен Стюарт?

Кирстен Стюарт се появи с чисто нова визия във вторник на шоуто на Chanel по време на Парижката седмица на модата - Haute Couture Fall / Winter 2014-2015...

Hair преди 9 години

Кирстен Стюарт се появи с чисто нова визия във вторник на шоуто на Chanel по време на Парижката седмица на модата - Haute Couture Fall / Winter 2014-2015.

24-годишната актриса успя да ни провокира с външния си вид, а в редакцията ни настана истински дебат относно променената прическа на звездата. Разкриваме ти на ушенце, какви бяха коментарите, които се носеха тук...

Радко - ДА!

Кирстен определено ме изненада с новата си визия. Признавам си, хареса ми новата дължина, която е избрала за косата си този път. Френска линия на подстригване с модерна препратка към PUNK влиянието.

Прическата придава още по-бунтарско излъчване на популярната актриса от сагата "Здрач", а именно това е имиджът, с който я свързвам и заради който я харесвам. Единствената критика е изборът на цвят, който по-скоро разсейва, отколкото подчертава. По-добрият вариант би бил леки светли кичури с до 3 тона разлика от естествения цвят или равен цвят, който би кореспондирал чудесно с дължината. Но въпреки забележките, които имам, крайното ми мнение си остава ДА на новата визия на звездата.





 

Габриела - НЕ!

Новата медена пънк прическа на Кирстен Стюарт определено затвърди и без това отрицателното ми мнение за стила на актрисата.

Медено-рижавият цвят по никакъв начин не комплиментира бледия й тен, а напротив, дори я прави да изглежда болнава. Относно рошавата асиметрична форма мога само да кажа, че ненужно засилва сърдитото и намръщено изражение, което така или иначе звездата винаги има.

Идеята за свежа, младежка и леко бунтарска прическа, която и да й отива, би се получила с тъмен цвят, чрез който да изпъкнат чертите на лицето й, с малко повече дължина и не чак толкова разпилени коси.


А ти какво мислиш Да или Не на новата прическа на Кирстен Стюарт? Гласувай в анкетата по-долу...

 

Анкета

Да или Не на новата прическа на Кристен Стюарт?

More Hair