Следва

10 причини да не изхвърлиш телевизора и тази седмица

THE SMUGGLERS COLLECTIVE с ретро ритъм и настроение на морето

Tози петък, 11 юли, от 23.00 часа, The Lounge Bar в Свети Влас ще бъде изпълнен със забавна и романтична vintage атмосфера...

Music преди 9 години

Tози петък, 11 юли, от 23.00 часа, The Lounge Bar в Свети Влас ще бъде изпълнен със забавна и романтична vintage атмосфера!

Посланиците на ретро културата, The Smugglers Collective, ни канят на едно тематично парти в стила на миналия век. Димитър Драгнев и Павел Атанасов ще направят петъчната вечер много специална, по покана на Event Zone. Събитието е част от проекта на организаторите – Summer Session Concerts. Освен страхотната музика на партито, ще има и изненада за гостите. Всеки желаещ, ще получи очарователен, ретро стайлинг, и то безплатно. Докато момчетата вдъхновяват посетителите с музиката си, гримьори и фризьори ще се погрижат за визията им.

Димитър и Павел се влюбват в културата от 40-те и 50-те още преди години. Първо правят vintage партита в Лион, Франция. Днес те са известни на широката публика у нас с това, че на тяхно събитие никой не скучае. Публиката може да избира между дансинга, който никога не остава празен и преобразяването, а еуфорията е просто неустоима. Феновете им казват, че на изпълнение на The Smugglers Collective, наистина прави впечатление как хората искрено се забавляват, никой не тежкарее, няма намусени физиономии, няма стойки...“.

Тематичното парти, представено от The Smugglers Collective, e част от поредицата концерти на Event Zone - Summer Session Concerts, в която участват още Touch and Go, Mo' Horizons, Alice Francis, Теодосий Спасов, Виктор Чучков и много други.

Вход: билети за тематичното събитие можете да закупите на място на цена от 10 лв.


Още от днес (08 юли 2014):

Петте неща, които НЕ _харесахме в модата през изминалата седмица

Онлайн зареждане: _Нежна революция с привкус на PUNK

Love to quote: 7_зареждащи цитата за по-богата седмица

Дневниците на редакцията: _Кание Уест в колаборация с A.P.C, Ашли Бенсън е новото лице на H&M, Louis Vuitton отиват на съд...

Mando Diao пред ViewSofia: Ще правим музика, докато умрем!

И още... 

More from View Sofia

More Music