Следва

Партитата по света: от София Джаред Лето се приземи на парти в Париж

Включи се в новата игра на LANCASTER и ViewSofia и спечели страхотни награди

Включи се в новата игра на LANCASTER и ViewSofia и спечели страхотни награди

All About Life преди 9 години

Всичко за лятото е готово!
Но все още не излезли в отпуск, само тайно мечтаем да имаме тен. И не просто тен, а онзи блестящ загар, получен след дни на отмора, чиито топли тонове покриват кожата до съвършенство. Мечатем за златистата кожа, която носи добро настроение и която ни прави щастливи, запазвайки се такава през цялата година.

За да се сбъдне това ни желание, явно имаме нужда от помощ. Може би от автобронзант. За жалост обаче, е трудно да намериш продукт, който да конкурира красивия, естествен цвят. Автобронзантите понякога могат да ни разочароват с прекомерния си оранжев оттенък, неестествен резултат и страничните eфекти, които имат, но добрата новина е, че ние вече знаем какво да използваме, за да избегнем всички тези негативни емоции. 

И сега ваканционният тен най-накрая е постижим, дори и без слънце, а тайният продукт носи името Lancaster. Първият автобронзант, който пресъздава този естествено сияен ваканционен тен. Неговата неповторима нежна текстура ни изпраща далеч до горещ пясъчен бряг, където да изживеем удоволствието от лятото.

 

Благодарение на тен адаптиращата технология, която специалистите на Lancaster разработват на база своите проучвания сега е възможно да се възпроизведат всички нюанси на естествения цвят на кожата без дори да се преминава през оранжевите тонове. И тъй като красивия тен зависи и от добре хидратираната кожа, екстрактът от кокосова вода, който се съдържа в състава на бронзантите на марката предпазват и от изсушаване. Те притежават и лек ексфолииращ ефект, който прави горния слой на кожата по-гладък и нежен. (чети още за изключителния автобронзант >>>)

Всичко това звучи повече от прекрасно и след всичко казано до тук, сме сигурни, че едва ли има човек, който да не иска да притежава подобен продукт. А пък ние като истински приятели на красотата, даваме възможност на някои от нашите читатели да го спечелят. Ето как може да се случи това >>>
 

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: Денят на Земята е 22 април

All About Life преди 4 часа

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 3 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 6 дни

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.